Uitgenodigd worden voor freelance opdrachten

Met een Jellow account word je gevonden in plaats van andersom. Opdrachtgevers maken gebruik van Jellow om hun opdrachten te matchen met alle relevante en beschikbare profielen in Jellow. Daarna nodigen zij een shortlist van gematchte freelancers uit om te reageren op de opdracht. Hierdoor werkt Jellow veel efficiënter en effectiever dan bijvoorbeeld marktplaatsen voor freelancers of opdrachten.

1. Maak eenvoudig je profiel aan

Bij Jellow kan je binnen een paar minuten je profiel aanmaken. Je kiest eerst voor je favoriete/dominante vakgebied om daarna je profiel compleet te maken. Laad je CV op of vraag om je gegevens van LinkedIn over te nemen. Wij zorgen er vervolgens voor dat deze gegevens worden omgezet naar een Jellow profiel.

2. Word benaderd door opdrachtgevers

Enkel Jellow opdrachtgevers kunnen via Jellow opdrachten sturen naar een shortlist van Jellow freelancers. Je ontvangt enkel de meest relevante opdrachten en je behoort tot een kleine selectie waardoor er geen 100 freelancers op 1 opdracht kunnen reageren. Een andere belangrijk voordeel is dat enkel Jellow opdrachtgevers gevoelige informatie zoals contactgegevens, tarieven en beschikbaarheden kunnen inkijken. Het enige wat jij moet doen is deze gegevens op één plaats up to date houden. Bij interesse van een opdrachtgever kunnen jullie via jullie Jellow accounts in alle discretie chatten. Als er een match is zal je uitgenodigd worden voor een gesprek.

3. Word ingehuurd

Als je wordt ingehuurd door een opdrachtgever, bepaal je samen hoe de inhuur gaat verlopen. Vaak heeft de opdrachtgever een vaste manier van inhuren. Soms maken ze de contracten zelf, soms maken ze gebruik van een, al dan niet door Jellow aanbevolen, externe contracting partij.

Is je vraag nog niet beantwoord? We helpen je graag!

Stel je vraag

Overtuigd?
Schrijf je nu in als freelancer bij Jellow

Maak een profiel aan