Hoe werkt het?

 

Zoek, vind en bewonder de beste freelancers

Via Jellow kom je snel en direct in contact met de meest relevante en beschikbare freelancers actief in de zakelijke dienstverlening. Meer en meer werkgevers en freelancers verkiezen om rechtstreeks in contact te staan met elkaar. Jellow is daarom niet beschikbaar voor intermediairs.

1. Zoek

Start je zoektocht op basis van enkele zoekwoorden of een uitgebreide opdrachtomschrijving. Verfijn je zoekopdracht door middel van onze uitgebreide filter- en sorteer mogelijkheden. Bekijk de interessante profielen in detail (beschikbaarheid, tarief, bio, werkervaring, talen, etc). Heb je geen tijd om zelf te zoeken? Schakel dan het Jellow matchmaking team in.

 

2. Vind

Maak snel een shortlist aan van de meeste relevante en beschikbare freelancers. Nodig hen uit voor jouw opdracht in een handomdraai of stuur hen een bericht. Ook hier kan je het Jellow matchmaking team inschakelen. Chat vervolgens met de freelancers die reageren via onze ingebouwde chatmodule. Nodig tenslotte de beste freelancers uit voor een gesprek.

3. Bewonder

Je hebt de ideale freelancer gevonden? Sluit rechtstreeks een overeenkomst af of schakel één van onze aanbevolen contracting partners in. Daarna kan de samenwerking beginnen. Vergeet je evaluatie van de freelancer niet te delen zodat hij of zij ook door anderen bewonderd kan worden. Veel succes!

Is je vraag nog niet beantwoord? We helpen je graag!

Stel je vraag

Heb je een opdracht?
Deel je opdracht met Jellow

Opdracht delen