Team

Mark Willems

Mark Willems

CEO Jellow België

Marlies De Deygere

Marlies De Deygere

Sales & Marketing Manager

Gladys van Nunen

Gladys van Nunen

Happiness Officer

Rutger van Eijk

Rutger van Eijk

Sales executive

Samen met een energiek en enthousiast team werk ik bij Jellow als Sales- en Marketingmedewerker. Ik houd mij vooral bezig met het aantrekken van nieuwe freelancers en opdrachtgevers, de marketing kant. Vervolgens verbind ik ze aan Jellow, de sales kant. Met duidelijke doelen, op korte en lange termijn, ben ik dagelijks hard bezig om met Jellow verder te helpen in het veranderen van de freelancemarkt.

Susan Mulder

Susan Mulder

Marketing- en Communicatiemedewerker

Van ‘Google Analytics’ tot de ‘Tone of Voice’…tijdens mijn tijd bij Jellow ben ik van alles aan het uitvogelen. Dingen die mij bezighouden hebben vooral te maken met het online-communicatieverkeer. Een voorbeeld hiervan is het gelijk en simpel houden van online-informatie op sociale media, de website en in e-mails.

Reinout Meems

Reinout Meems

Growth hacker

In mijn functie als junior Growth Hacker werk ik in een leuk en energiek team. Dagelijks ben ik op zoek naar nieuwe kansen, om Jellow naar een volgend niveau te brengen. Het mooie aan mijn functie is dat het zo afwisselend is. Enerzijds ben ik op zoek naar New Business, anderzijds houd ik me bezig met het optimaliseren van processen als de Customer Journey. Ik blijf daardoor constant geprikkeld om het optimale eruit te halen.

Lia Larsen

Lia Larsen

Operationeel medewerker

Annieke Boer

Annieke Boer

Visual designer

Als grafisch ontwerper bij Jellow ben ik aan het ontdekken hoe het er eigenlijk aan toe gaat in het bedrijfsleven. Met mijn achtergrond in design houd ik me bezig met de grafische kant, waarbij ik me vooral focus op vormgeving. In mijn vrije tijd vind ik video heel leuk, kijken, filmen en editen. Daarom doe ik bij Jellow ook een stukje video. Mijn doel is dan ook om de boodschap van Jellow over te brengen op een leuke en aantrekkelijke manier!

Willeke Martens

Willeke Martens

Operationeel medewerker

Anouk ter Beek

Anouk ter Beek

Office manager

Cornelie Voorink

Cornelie Voorink

Recruiter HR

Hannah van Loon

Hannah van Loon

Content designer

Mireille Heemstra

Mireille Heemstra

UX designer

Als UX designer houd ik me voornamelijk bezig met ontwerpen van mooie interfaces die ook nog eens functioneel zijn. Met natuurlijk als doel om het voor de gebruiker zo plezierig mogelijk te maken. Een goed design kan volgens mij écht het verschil maken.

Sander Hueting

Sander Hueting

Lead developer

Als developer bij Jellow ben ik continu bezig met het innoveren van de website. Onder andere door te kijken hoe we nieuwe technieken kunnen inzetten binnen het bestaande platform. Samen met de UX designer verbeteren we de gebruiksvriendelijkheid van het platform zodat netwerken inzichtelijk zijn en het makkelijk is om een bericht of opdracht naar freelancers te sturen. Ook help ik collega's met de nodige humor met het beantwoorden van vragen en technische problemen.

Fabian Burgering

Fabian Burgering

Front-end developer

Een perfect werkende site op elk apparaat en browser, daar zet ik mij als front-end developer voor in. Naast het meewerken aan de development kant, laat ik mij ook graag kennen als human centered designer. Ik zoek het middenveld op tussen design en development met als doel gebruiksvriendelijkheid.

Niels Lucas

Niels Lucas

Developer

Ik ga samen met de andere developers de Jellow website ombouwen naar een "next level" framework. Van legacy php naar Laravel en VueJs

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.