Mark Willems

Mark Willems

CEO Jellow België

Marlies De Deygere

Marlies De Deygere

Sales & Marketing Manager

Gladys van Nunen

Gladys van Nunen

Happiness Officer

Stef Debbaut

Stef Debbaut

Sales Officer

Paulien Vermeulen

Paulien Vermeulen

Online Marketing Officer

Ferre Peeters

Ferre Peeters

Digital Creative

Ilse Frits

Ilse Frits

Marketing & Communicatie medewerker

Als Stagiaire bij Jellow ben ik vooral bezig met het helpen van de marketing en communicatie afdeling. Bovendien houd ik mij bezig met het schrijven van blogs, emailmarketing en alles daar omheen in de backoffice. Ook al is mijn tijd hier kort, ik merk al op dag 1 dat ik hier veel kan leren. Het is een gezellig team en ben met open armen ontvangen. Jellow is vlot, modern en vooral super gezellig!

Niels Lucas

Niels Lucas

Full-stack developer

Ik ga samen met de andere developers de Jellow website ombouwen naar een "next level" framework. Van legacy php naar Laravel en VueJs.

Lucas Snel

Lucas Snel

Full-stack developer

Mijn taak bij Jellow omvat samen met de andere developers het huidige systeem ombouwen naar Laravel & Vue.js. Daarbij leg ik focus op het zo robuust en tegelijk flexibel mogelijk te maken van het systeem. Op een bug-vrije wereld!

Fabian Burgering

Fabian Burgering

Front-end developer

Een perfect werkende site op elk apparaat en browser, daar zet ik mij als front-end developer voor in. Naast het meewerken aan de development kant, laat ik mij ook graag kennen als human centered designer. Ik zoek het middenveld op tussen design en development met als doel gebruiksvriendelijkheid.

Sven Meuleman

Sven Meuleman

UX designer

Als UX designer ben ik verantwoordelijk voor de gebruiksvriendelijkheid en algemene look and feel van de website. Ook ben ik continu bezig met het uitdenken van nieuwe functionaliteiten om Jellow nog beter te maken!

Thomas Lammertsma

Thomas Lammertsma

Marketing & Communicatie prodigy

Als stagiair marketingcommunicatie kijk ik hoe de communicatie tussen Jellow en opdrachtgevers verbeterd kan worden. Het doel hiervan is nog meer opdrachtgevers aan te trekken, om de freelancers diversere opdrachten te kunnen bieden. Binnen marketingcommunicatie vind ik vooral online marketing erg interessant. Ik hoop veel te kunnen leren bij Jellow!

Sander Hueting

Sander Hueting

Lead developer

Als developer bij Jellow ben ik continu bezig met het innoveren van de website. Onder andere door te kijken hoe we nieuwe technieken kunnen inzetten binnen het bestaande platform. Samen met de UX designer verbeteren we de gebruiksvriendelijkheid van het platform zodat netwerken inzichtelijk zijn en het makkelijk is om een bericht of opdracht naar freelancers te sturen. Ook help ik collega's met de nodige humor met het beantwoorden van vragen en technische problemen.

Donovan Kooistra

Donovan Kooistra

Stagaire development

Susan Mulder

Susan Mulder

Content marketeer

Van ‘Google Analytics’ tot de ‘Tone of Voice’…tijdens mijn tijd bij Jellow ben ik van alles aan het uitvogelen. Dingen die mij bezighouden hebben vooral te maken met het online-communicatieverkeer. Een voorbeeld hiervan is het gelijk en simpel houden van online-informatie op sociale media, de website en in e-mails.

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.