Mark Willems

Mark Willems

CEO Jellow België

Gladys van Nunen

Gladys van Nunen

Happiness Officer

Stef Debbaut

Stef Debbaut

Sales Officer

Paulien Vermeulen

Paulien Vermeulen

Online Marketing Officer

Ferre Peeters

Ferre Peeters

Digital Creative

Anneleen Kramer

Anneleen Kramer

UX designer

Als stagiaire UX-design zorg ik dat opdrachtgevers en freelancers de meest optimale gebruikerservaring hebben op het Jellow platform. Daarnaast creëer ik verschillende designs die je tegenkomt in de mails, op de website en offline, uiteraard in de mooie Jellow huisstijl.

Thomas Lammertsma

Thomas Lammertsma

Marketing & Communicatie prodigy

Als stagiair marketingcommunicatie kijk ik hoe de communicatie tussen Jellow en opdrachtgevers verbeterd kan worden. Het doel hiervan is nog meer opdrachtgevers aan te trekken, om de freelancers diversere opdrachten te kunnen bieden. Binnen marketingcommunicatie vind ik vooral online marketing erg interessant. Ik hoop veel te kunnen leren bij Jellow!

Sander Hueting

Sander Hueting

Lead developer

Als developer bij Jellow ben ik continu bezig met het innoveren van de website. Onder andere door te kijken hoe we nieuwe technieken kunnen inzetten binnen het bestaande platform. Samen met de UX designer verbeteren we de gebruiksvriendelijkheid van het platform zodat netwerken inzichtelijk zijn en het makkelijk is om een bericht of opdracht naar freelancers te sturen. Ook help ik collega's met de nodige humor met het beantwoorden van vragen en technische problemen.

Donovan Kooistra

Donovan Kooistra

Developer

Susan Mulder

Susan Mulder

Marketeer

Van contentstrategie tot het bouwen van banners…tijdens mijn tijd bij Jellow ben ik van alles aan het uitvogelen. Dingen die mij bezighouden hebben vooral te maken met de copy op de website, marketing-sales funnels, de inzet van verschillende kanalen en bijhorende campagnes, en nog een heleboel andere dingen die zorgen voor meer tractie, leads en conversie!

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.