Noel Wilson

CEO en Co-founder

Als CEO en Co-Founder richt ik me met enthousiasme op product development, IT, financiën en de diverse samenwerkingsverbanden van Jellow. Ik ben van mening dat mijn ervaring op het gebied van software development, startups en partner sales daarbij goed van pas komt, maar het is vooral het team en het idee die ervoor zorgen dat Jellow niet meer weg te denken is.

Lars Evers

CCO en Co-founder

Als een van de oprichters van Jellow houd ik mij eigenlijk met bijna alles bezig binnen Jellow ;-). Maar voornamelijk focus ik me op marketing & communicatie en ook op sales. Ik zit veel in de auto onderweg naar klanten en potentiële klanten. Het mooie van mijn rol en ons bedrijf is de continue drang naar verbetering. Elke dag kijken we bij Jellow, maar ook met de freelancers en opdrachtgevers, of zaken beter en anders kunnen. Hier haal ik veel energie uit. Vooral als we successen boeken natuurlijk…

Gerard Bossenbroek

CTO en Head of Product

Als CTO en Head of Product bij Jellow ben ik verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van de productvisie en roadmap van ons platform, mag ik leiding geven aan de product afdeling, en ben ik verantwoordelijk voor alle technische zaken binnen Jellow.

Mariska Bos

Operationeel directeur

Matthijs Pol

Customer success officer

Als customer succes officer ben ik het aanspreekpunt voor nieuwe klanten en bestaande klanten. Ik onderhoud de relatie met de klant en waar nodig geef ik advies om een goede match te krijgen. Ik doe dit samen met mijn enthousiaste collega’s waarbij we streven naar een succesvolle samenwerking met de klant.

Aico van Gogh

Online marketeer

Mya Bode

Backoffice medewerker

Diana Versteeg

Backoffice medewerker

Mark Marilag

Fullstack developer

Patty Castro

Jr Software tester

Daan van de Ridder

Customer success officer

Janroe Cordero

Fullstack developer

Reinout Meems

Business analist

In mijn functie als Business analist werk ik in een leuk en energiek team. Dagelijks ben ik vanuit de data op zoek naar nieuwe kansen, om Jellow naar een volgend niveau te brengen. Het mooie aan mijn functie is dat het zo afwisselend is. Enerzijds ben ik op zoek naar New Business, anderzijds houd ik me bezig met het optimaliseren van processen als de Customer Journey. Ik blijf daardoor constant geprikkeld om het optimale eruit te halen.