Nora Kaijser

Head of Marketing

Gerard Bossenbroek

Head of Product

Nadjeche Bruurs

Communicatie professional

Als Communicatie professional houd ik me bezig met alle communicatie gerelateerde zaken binnen Jellow en daarnaast ondersteun ik ook de dagelijkse activiteiten op de service afdeling. Je kan mij altijd bellen voor al je vragen en dan zorgen mijn collega’s en ik ervoor dat al je vragen zo goed en zo snel mogelijk beantwoord worden.

Camille Eizenga

Customer success officer

Samen met een energiek en enthousiast team werk ik bij Jellow als customer succes officer. Het is mijn doel om klanten te helpen met het vinden van de gewenste freelancer. Ik hoop bij Jellow voornamelijk tevreden klanten te mogen spreken, maar wanneer er nog een laatste zetje gegeven moet worden help ik ze uiteraard graag verder.

Susan Mulder

Content marketeer

Van contentstrategie tot het bouwen van banners…tijdens mijn tijd bij Jellow ben ik van alles aan het uitvogelen. Dingen die mij bezighouden hebben vooral te maken met de copy op de website, marketing-sales funnels, de inzet van verschillende kanalen en bijhorende campagnes, en nog een heleboel andere dingen die zorgen voor meer tractie, leads en conversie!

Sander Aukema

Designer

Bas de Meulemeester

CRM marketeer

Lorena Vargas Navarro

HR Officer

Als HR Officer en afstudeerstagiaire bij Jellow, duik ik in verschillende HR-projecten. Een van de projecten waar ik me voornamelijk op focus is employer branding. Daarnaast doe ik een onderzoek naar de interne processen en hoe we binnen Jellow zo efficiënt mogelijk kunnen blijven werken.

Fabian Burgering

Front-end developer

Een perfect werkende site op elk apparaat en browser, daar zet ik mij als front-end developer voor in. Naast het meewerken aan de development kant, laat ik mij ook graag kennen als human centered designer. Ik zoek het middenveld op tussen design en development met als doel gebruiksvriendelijkheid.

Lucas Snel

Full-stack developer

Mijn taak bij Jellow omvat samen met de andere developers het huidige systeem ombouwen naar Laravel & Vue.js. Daarbij leg ik focus op het zo robuust en tegelijk flexibel mogelijk te maken van het systeem. Op een bug-vrije wereld!

Donovan Kooistra

Developer

Melis Ayhan

Agile Tester

Leo van Haaren

Lead Developer

Kresimir Kruljac

Front-end developer

Laura Escolar

UI / UX Designer