Mark Willems

Mark Willems

CEO Jellow België

Marlies De Deygere

Marlies De Deygere

Sales & Marketing Manager

Gladys van Nunen

Gladys van Nunen

Happiness Officer

Stef Debbaut

Stef Debbaut

Sales Officer

Paulien Vermeulen

Paulien Vermeulen

Online Marketing Officer

Ferre Peeters

Ferre Peeters

Digital Creative

Sander

Sander

Lead developer

Als developer bij Jellow ben ik continu bezig met het innoveren van de website. Onder andere door te kijken hoe we nieuwe technieken kunnen inzetten binnen het bestaande platform. Samen met de UX designer verbeteren we de gebruiksvriendelijkheid van het platform zodat netwerken inzichtelijk zijn en het makkelijk is om een bericht of opdracht naar freelancers te sturen. Ook help ik collega's met de nodige humor met het beantwoorden van vragen en technische problemen.

Niels Lucas

Niels Lucas

Full-stack developer

Ik ga samen met de andere developers de Jellow website ombouwen naar een "next level" framework. Van legacy php naar Laravel en VueJs.

Linda Neijenhuis

Linda Neijenhuis

C3PO

C3PO... Wat is dat? Ik geef toe dat het geen gangbare titel is, maar wel eentje die de veelzijdigheid van mijn functie aangeeft. Ik houd me binnen Jellow bezig met de 3 P's: People, Projecten en Processen. Dit betekent dat ik betrokken ben bij het bepalen van de strategie en deze vertaal naar concrete doelen en processen, zodat we binnen Jellow onze (grote!) ambities waar kunnen maken. In de praktijk komt het er op neer dat ik verantwoordelijk ben voor HR/recruitment, maar ook voor de business planning en het definiëren en uitrollen van processen zodat alles op rolletjes verloopt.

Yvonne Snip

Yvonne Snip

Visual designer

Als visual designer bij Jellow houd ik me vooral bezig met het ontwerpen van visuele uitingen voor de website. Ik heb een achtergrond in grafische vormgeving en leer binnen mijn studie Communicatie, Multimedia & Design veel over het creëren van concepten en interactieve visuele uitingen. Verder ben ik in mijn vrije tijd veel bezig met fotografie, filmen en editen.

Lucas Snel

Lucas Snel

Full-stack Developer

Mijn taak bij Jellow omvat samen met de andere developers het huidige systeem ombouwen naar Laravel & Vue.js. Daarbij leg ik focus op het zo robuust en tegelijk flexibel mogelijk te maken van het systeem. Op een bug-vrije wereld!

Fabian Burgering

Fabian Burgering

Front-end developer

Een perfect werkende site op elk apparaat en browser, daar zet ik mij als front-end developer voor in. Naast het meewerken aan de development kant, laat ik mij ook graag kennen als human centered designer. Ik zoek het middenveld op tussen design en development met als doel gebruiksvriendelijkheid.

Sven Meuleman

Sven Meuleman

UX designer

Als UX designer ben ik verantwoordelijk voor de gebruiksvriendelijkheid en algemene look and feel van de website. Ook ben ik continu bezig met het uitdenken van nieuwe functionaliteiten om Jellow nog beter te maken!

Susan Mulder

Susan Mulder

Content marketeer

Van ‘Google Analytics’ tot de ‘Tone of Voice’…tijdens mijn tijd bij Jellow ben ik van alles aan het uitvogelen. Dingen die mij bezighouden hebben vooral te maken met het online-communicatieverkeer. Een voorbeeld hiervan is het gelijk en simpel houden van online-informatie op sociale media, de website en in e-mails.

If you use our site, you will receive cookies from us. Read more about our cookiepolicy.