In 2023 werken aan nieuwe updates voor het Jellow freelance platform op basis van de feedback van onze klanten.

Wat staat er op de roadmap voor het Jellow-platform in 2023?

Jellow

Misschien had je het al gemerkt. Dit jaar is het Jellow-platform opnieuw veranderd met een nieuw berichtencentrum en verbeterde profielpagina’s voor freelancers. Van onze gebruikers en klanten hebben we waardevolle feedback en slimme tips gekregen voor hoe we ons platform nog gebruiksvriendelijker konden maken. Dank jullie wel hiervoor! Ook voor 2023 hebben we interessante ideeën op de roadmap staan.

Nieuw berichtencentrum en nieuwe profielpagina
Directe communicatie tussen freelancers en opdrachtgevers vinden we belangrijk. Zonder tussenkomst of moeilijk gedoe. Om dit nog gemakkelijker te maken hebben we in 2022 de berichtenmodule onder handen genomen, zodat je overzichtelijk je gesprekken op één plek hebt.

Ook hebben we in november de profielpagina flink verbeterd, zodat voor jou én de opdrachtgever duidelijker te zien is waarom jij wel of niet de geschikte kandidaat bent voor een opdracht. Het is daarom belangrijk om jouw profielinformatie altijd up-to-date te houden. Denk hierbij aan je werkervaring, een link naar een portfolio, gevolgde opleidingen en cursussen en reviews van opdrachtgevers. Vergeet natuurlijk ook niet je beschikbaarheid bij te houden.

Roadmap 2023
Voor het nieuwe jaar gaan we natuurlijk verder met doorontwikkelen en hebben we een aantal verbeteringen op de rol staan. Zo werken we aan een meer gestroomlijnde manier om tot een inhuur te komen met een compleet vernieuwde inhuurwizard. Belangrijk voor opdrachtgevers, maar ook voor freelancers.

Denk hierbij aan een verbetering van het inhuuroverzicht en de flow waarin freelancers hun gegevens aanleveren om tot een inhuur te komen. Dit lijken kleine zaken, maar zorgen samen voor een snellere en duidelijke manier van samenwerken binnen het platform.

Uiteraard houden we je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in het platform. We werken hard om met jullie kritische feedback het platform nog beter te maken!

Tags: Freelancer - Jellow - Platform

Deel dit bericht

Misschien vind je dit ook interessant?

Lars Evers over focus op taken en resultaten als freelancer

Focus op taken en resultaten als freelancer

Lars Evers, Co-founder van Jellow, heeft het over jouw vacatures die moeilijk te vervullen zijn. Beschik jij bijvoorbeeld al over een profielschets of...

4 minuten
Lars Evers over contractvorm bij startende freelancers

Contractvorm bij startende freelancers

Lars Evers, Co-founder van Jellow, heeft het over het groeiende aantal freelancers onder studenten en starters. Een contract voor onbepaalde tijd lijkt niet...

4 minuten