Dag van de Freelancer 6 oktober 2022

Kom naar Dag van de Freelancer op 6 oktober 2022 in Greenhouse BXL Brussel

Jellow

De Dag van de Freelancer is dé dag voor kennis, inspiratie en netwerken voor freelancers. Dit jaar vindt Dag van de Freelancer plaats op 6 oktober 2022. Voor dit evenement nodigen Jellow, NextConomy en Unizo je uit in het fantastische Greenhouse BXL in Diegem.

Een hele namiddag rond het thema ‘Financiën? Doe je Zo!’ vol interessante keynotes van bekende sprekers en break-out sessies. Als freelancer wil je dit niet missen! De voorverkoop van tickets voor dit event is al gestart.
Bestel je tickets dus snel!

Programma

13u00: Onthaal met drankje 

13u30: Ontvangst door Suyin Aerts 
Een vrouw met pit, een bedrijf in communicatie en een verleden als topsporter.
Suyin zal deze Dag van de Freelancer op gepaste manier inleiden en onze gasten met de juiste vragen dwingen om al hun kennis prijs te geven.

13u45: Presentatie van het Freelance Focus Rapport door UNIZO- topman, Danny van Assche 
Elk jaar publiceert UNIZO het belangrijkste onderzoek naar freelancers in Vlaanderen en Brussel, met tendensen en evoluties, getuigenissen en beleidsaanbevelingen.
Het freelance focus rapport van 2022 wordt tijdens de Dag van de Freelancer officieel voorgesteld aan alle aanwezigen en de pers door Danny van Assche.

14u00: Keynote: “The Freelance way of Personal Finance” door Robert Vlach
Robert Vlach is de Tsjechische auteur van het boek “The Freelance Way”. Het boek wordt aanzien als de bijbel voor iedereen die eraan denkt om een freelanceonderneming te starten. Robert zelf is een echte referentie in de wereld van ‘flexibel werk’. We zijn dan ook zeer blij dat hij speciaal voor onze Dag van de Freelancer naar België komt.

14u45: Break-out sessies 

  • Het juiste uurtarief voor jouw diensten
  • Ambitieus groeien in je financiën
  • Recurring income: feit of fictie?

15u20: Pauze

15u45: Breakout sessies

  • Pensioen optimalisatie
  • De juiste offerte en de kunst van onderhandelen
  • Jouw boekhouding, inzichtelijk gemaakt

16u15: Presentatie FMS-rapport, Marleen Deleu (NextConomy) 
België werd ontdekt door de internationale aanbieders van Freelance Matching Systemen (FMS) die vraag en aanbod van flexibele arbeid bij elkaar brengen.
Jellow, Malt, Gighouse, Upwork, Gighouse, Opdrachten.be. Wie vindt nog de weg in deze jungle van platformen?
Marleen Deleu van NextConomy deed een uitgebreid onderzoek naar deze verschillende systemen en vertelt ons haarfijn waar de verschillen en klemtonen liggen.

16u35: Panelgesprek met inkopers en freelancers over tarieven
Een interessant debat waarin we de achterliggende strategie van freelancers en opdrachtgevers blootleggen.
Waar is een opdrachtgever naar op zoek? Wat zoekt hij/zij in een freelancer? Hoe bepaalt de freelancer zijn prijs? En hoe sterk staat hij/zij in de onderhandelingen met de opdrachtgever?

17u05: Wrap-up door Suyin Aerts en Luk Smeyers
Luk was 25 jaar actief als internationale HR-professional in verschillende Fortune 500 bedrijven (Pepsi, Starbucks, Nielsen).
Alle kennis, ervaringen, expertise, hindernissen en valkuilen bundelt hij nu om startende consultants te begeleiden met hun eigen business.
Zeker en vast een interessante en inspirerende keynote om onze Dag van de Freelancer mee af te sluiten en de gesprekken tijdens de netwerkreceptie op gang te trappen.

17u35: Netwerkreceptie met hapjes  

18u30: Einde van het event

Tickets en Prijzen

Kosten: 65,00 EUR Excl. btw

Bestel je ticket

 

 

Tags: 2022 - dag van de freelancer - Freelancer - Freelancers

Deel dit bericht

Misschien vind je dit ook interessant?

Lars Evers over focus op taken en resultaten als freelancer

Focus op taken en resultaten als freelancer

Lars Evers, Co-founder van Jellow, heeft het over jouw vacatures die moeilijk te vervullen zijn. Beschik jij bijvoorbeeld al over een profielschets of...

4 minuten
Lars Evers over contractvorm bij startende freelancers

Contractvorm bij startende freelancers

Lars Evers, Co-founder van Jellow, heeft het over het groeiende aantal freelancers onder studenten en starters. Een contract voor onbepaalde tijd lijkt niet...

4 minuten