Momenteel 30.426 beschikbare freelance in ons netwerk.

Sluit je aan bij Jellow en kom in direct contact met hen

Vind direct jouw

 • 30.426 profielen
 • Geen tussenpersonen
 • Nooit marges op tarieven
Vind mijn freelancer
+32 15 79 72 80

De NPS score van Jellow 8.1 / 10 star star star star star
51 beoordelingen

“De reden dat we voor Jellow hebben gekozen, is dat er een grote pool aan freelancers is. Het is een duidelijk platform met een goede customer service. Het voordeel bij Jellow is dat ik de selectie van mensen veel gemakkelijker vond.” Loïc Ganza Project Manager Cowboy

“Dankzij Jellow vond ik heel snel een perfecte match voor al mijn opdrachten. Het platform is zeer overzichtelijk en Jellow biedt een zeer goede en snelle service bij vragen of onduidelijkheden.” Denis Renty Export & Marketing Manager Van Bulck Beers

"Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast and easy!" Kim van Santen Marketing & Operations Booking.com

Vind freelancers

Werk jij samen met freelancers? Jellow zorgt ervoor dat je in direct contact komt met zelfstandige zakelijke dienstverleners. Doe dit zelf met onze slimme software of schakel één van de Jellow-ers in om je te helpen. Jellow is software mét een service.

Vind freelancers

Snel, transparant en voordelig

Jellow geeft je directe toegang tot duizenden freelancers actief in de zakelijke dienstverlening. Neem zelf de touwtjes in handen en selecteer eenvoudig de voor jou relevante freelancers. Tussenpersonen en marges op de tarieven behoren vanaf nu tot het verleden!

Snel, transparant en voordelig

Samen bouwen aan één netwerk

Jellow gelooft sterk in de kracht van samenwerken. Werkgevers en freelancers bouwen met Jellow samen aan één groot netwerk en daar worden we collectief beter van. De beste manier om samen snel te groeien met de juiste expertise.

Vind mijn freelancer
Samen bouwen aan één netwerk
Nieuwe freelancers 718 Nieuwe freelancers in december
Werkgevers
1.817 Werkgevers
Ingeschreven freelancers
30.426 Ingeschreven freelancers

Klant worden bij Jellow?

Meer dan 1.817 bedrijven gingen je voor.

 • 30.426 freelancers binnen handbereik, altijd en overal
 • Zonder inmenging van tussenpersonen
 • Nooit marges op de tarieven van freelancers
Vind mijn freelancer

Wil jij een freelance trainer of coach inhuren voor jouw opdracht?

Je bent op zoek naar een freelance trainer of coach voor jouw bedrijf. Jellow kan jou hierbij helpen. Het Jellow netwerk heeft een groot aanbod met verschillende freelance trainers en coaches op het gebied van allerlei aspecten. Bij Jellow kan je terecht wanneer je al een specifieke opdracht hebt liggen, wanneer je wil starten met het in kaart brengen en opbouwen van jouw eigen freelance netwerk en ook wanneer je hierbij hulp nodig hebt.

 • Wat is een freelance trainer of coach?

  Op het Jellow platform beschikken we over allerlei verschillende trainers en coaches in verschillende werkvelden. Bij Jellow zijn de zzp coaches en zzp trainers voornamelijk actief in loopbaan-coaching, management coaching en gezondheidszorg zoals bemiddeling en psychologie.

  Dit betekent dat het een breed scala aan vakgebieden zijn en dat je de coaches en trainers voor allerlei opdrachten kan inhuren. Het is daarom belangrijk om de opdrachtomschrijving zo specifiek mogelijk te maken, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat je de meest geschikte freelancers voor de opdracht vindt.

 • Hoe regel ik de contracten en administratie met de freelancer en Jellow?

  Wanneer jij via Jellow een goede freelancer vindt voor jouw opdracht en je gaat hem/haar inhuren, kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van de broker van Jellow. Dit is optioneel, want sommige opdrachtgevers werken met hun eigen broker. Als je kiest voor Jellow Contracting, hoef jij je geen zorgen te maken over de contracten en administratie. Dit loopt allemaal veilig via de wet- en regelgeving (conform Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties). Let op, wanneer jij gebruik wil maken van Jellow Contracting, vragen we je om €1,50 af te dragen per gewerkt uur.

Maak je gebruik van Jellow, dan kan je zelf browsen door het netwerk van trainers en coaches en onbeperkt freelancers uitnodigen voor jouw opdrachten. Heb je geen tijd om te zoeken, of vind je het fijner als wij helpen met jouw zoektocht naar de beste freelancer? Dan kan je ook opdrachten met ons delen. Wij delen vervolgens de opdracht met de meest geschikte freelancers. Het enige wat jij dan hoeft te doen is te wachten op de reacties van de freelancers en op hen te reageren.

 • Hoe kies je de meest geschikte freelance trainer of coach?

  De functietitel freelance trainer of zzp coach is een breed begrip en is in veel vakgebieden inzetbaar. Om ervoor te zorgen dat je de meest geschikte trainer of coach vindt, is het belangrijk om zo specifiek mogelijk te zijn. Als opdrachtgever is het daarom van belang om alvast te bepalen aan wat voor eisen de freelancer moet voldoen. Dit kun je bepalen door een aantal criteria te stellen zoals: softskills, hardskills, werkervaring, opleidingsniveau, interesses.

  Ben je bijvoorbeeld specifiek op zoek naar een loopbaancoach? Dan is het voor jou wellicht van belang dat de freelancer al enige jaren ervaring heeft in het werkveld. Ben je op zoek naar een stress en burn-out coach? Dan is het belangrijk om dit specifiek aan te geven in de opdrachtomschrijving. Hierdoor vergroot je de kans om de juiste freelancer voor jouw opdracht te vinden.

  Het is daarnaast voor de interim coach of interim trainer ook prettig om te weten waar het kantoor zich bevindt, de freelancer in opdracht vanuit huis kan werken of dat je liever hebt dat hij op kantoor komt werken. Heb je liever dat de freelancer op kantoor komt werken? Maak dan ook duidelijk afspraken over de reiskostenvergoeding.

 • Wat is het gemiddelde uurtarief van freelance trainers en coaches?

  Om verder in te gaan op de vorige vraag vertellen wij graag wat het gemiddelde uurtarief van freelance trainers en coaches zijn bij Jellow. Het uurtarief van trainers en coaches begint vanaf € 20,- per uur en kan uitlopen tot €295,- per uur. Deze bedragen lopen erg uiteen omdat dit gebaseerd is op ervaring en opleidingsniveau, waarbij werkervaring de grootste rol speelt.

  Daarnaast worden freelancers bij inschrijving gevraagd om een indicatie van het uurtarief in te vullen, maar deze inschatting is niet bindend. Dit houdt in, dat het uurtarief uiteindelijk iets kan afwijken. Het exacte uurtarief en de precieze inhoud van de opdracht kan jij overleggen samen met de freelancers.

Twijfel je nog of de juiste freelancer voor jou wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen freelance netwerk of freelance pool? Op de website kan je meer informatie vinden over hoe Jellow nou eigenlijk precies werkt en kan je een sneak preview nemen in het netwerk. Vind je het fijner om een van ons te spreken? Dan kan je altijd contact met ons opnemen. Dat kan via de mail maar ook telefonisch.

We favorite our customers.

Heb je feedback, vragen of kom je graag eens langs? Altijd welkom!

hello@jellow.be

Kardinaal Mercierplein 2
2800 Mechelen

+32 15 79 72 80

Open 9u - 17u

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.