Momenteel hebben we 7360 beschikbare salesfreelancers in ons netwerk.

7.360 salesfreelancers

Vind mijn freelancer

Vind direct jouw salesfreelancer

 • 7.360 salesfreelancers
 • Persoonlijke ondersteuning
 • Nooit marges op tarieven
Vind mijn freelancer
+32 15 79 72 80

De NPS score van Jellow 8.1 / 10 starstarstarstarstar
51 beoordelingen

Cowboy electric bikes Cowboy electric bikes
van bulck van bulck
booking.com booking.com

“De reden dat we voor Jellow hebben gekozen, is dat er een grote pool aan freelancers is. Het is een duidelijk platform met een goede customer service. Het voordeel bij Jellow is dat ik de selectie van mensen veel gemakkelijker vond.” Loïc Ganza Project Manager Cowboy

“Dankzij Jellow vond ik heel snel een perfecte match voor al mijn opdrachten. Het platform is zeer overzichtelijk en Jellow biedt een zeer goede en snelle service bij vragen of onduidelijkheden.” Denis Renty Export & Marketing Manager Van Bulck Beers

"Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast and easy!" Kim van Santen Marketing & Operations Booking.com

 

Vind freelancers

Werk jij samen met freelancers? Jellow zorgt ervoor dat je in direct contact komt met zelfstandige zakelijke dienstverleners. Doe dit zelf met onze slimme software of schakel één van de Jellow-ers in om je te helpen. Jellow is software mét een service.

Vind freelancers

Snel, transparant en voordelig

Jellow geeft je directe toegang tot duizenden freelancers actief in de zakelijke dienstverlening. Neem zelf de touwtjes in handen en selecteer eenvoudig de voor jou relevante freelancers. Tussenpersonen en marges op de tarieven behoren vanaf nu tot het verleden!

Snel, transparant en voordelig

Samen bouwen aan één netwerk

Jellow gelooft sterk in de kracht van samenwerken. Werkgevers en freelancers bouwen met Jellow samen aan één groot netwerk en daar worden we collectief beter van. De beste manier om samen snel te groeien met de juiste expertise.

Vind mijn freelancer
Samen bouwen aan één netwerk

Klant worden bij Jellow?

Meer dan 1711 bedrijven gingen je voor.

 • Nooit marges op tarieven
 • Bliksemsnel freelancers vinden
 • Onbeperkt zoeken voor een lage vaste prijs
Vind mijn freelancer

Zoek jij een salesfreelancer voor jouw opdracht?

Met de vaak buitensporige marges van rekruteringsbureau’s en de inefficiënte zoektocht via de huidige online marktplaatsen in het achterhoofd, hertekent Jellow samen met meer dan 25.000 freelancers en meer dan 1500 werkgevers de freelancemarkt. Dit met een slimme combinatie van software en service, zonder marges op de prestaties van freelancers.

Jellow kan je helpen om de perfecte freelancer te vinden. In het Jellow-netwerk bevinden zich verschillende freelancers gespecialiseerd in verkoop. Van junior tot senior, met verschillende achtergronden. Heb je al volledig voor ogen waar je een freelancer voor nodig hebt, of wil je samen met een freelancer overleggen wat voor jou de beste strategie is? Je kan bij Jellow terecht wanneer je al een specifieke opdracht hebt liggen, maar ook wanneer je hierbij hulp nodig hebt.
 

 • Welke specialisaties hebben de salesfreelancers in het Jellow-freelancenetwerk?

  Freelancers met verschillende titels in de salessector hebben zich aangesloten bij het Jellow-netwerk, zoals: Salesmanager Salesadviseur Salesconsultant Sales-expert Salesdirector Key-accountmanager Vertegenwoordiger Accountmanager Commercieel directeur Is dit één van de profielen die je nodig hebt? Dan kan je dit aangeven in je zoektocht. Zoek je eerder een combinatie van deze verschillende profielen? Geef dat gerust mee. Onze online webapplicatie zal je helpen zoeken naar de juiste freelancer, en wij kunnen jou ook altijd bijstaan met onze matchmaking service.

 • Hoe vind je de juiste salesfreelancer voor jouw opdracht?

  De meeste werkgevers hebben al een duidelijk beeld van de freelancer die ze nodig hebben voor freelance opdrachten of freelance jobs. Vaak worden bepaalde vaardigheden verwacht en is dat voldoende. Soms vinden werkgevers het juist belangrijk dat freelancers heel enthousiast zijn en echt een passie hebben voor hun vak.

  Ten eerste is het handig om specifiek te zijn in je opdracht. Is het voor jou al duidelijk welke (exacte) skills en ervaring je zoekt? Dan kan je hierop al de eerste selectie maken. Daarnaast heb je direct contact met de freelancers die reageren op jouw opdracht en kan je ook hun profielen bekijken.

  Elke freelancer heeft zijn ervaring toegevoegd aan zijn profiel bij Jellow. Dit profiel ligt vast volgens een format dat ervoor zorgt dat alle profielen gelijk zijn. De freelancers kunnen dit verrijken door bijvoorbeeld hun website (inclusief portfolio) toe te voegen. Na het bekijken van de profielen kan jij de freelancer(s) uitnodigen voor een gesprek om na te gaan of hij/zij de ideale man of vrouw is voor de job.

 • Beschrijf de opdracht voor de salesfreelancer zo duidelijk mogelijk

  Freelancers die gespecialiseerd zijn in sales kunnen betekenisvol zijn voor verschillende opdrachten voor jouw bedrijf. Het is daarom handig om heel specifiek te zijn in de opdrachtomschrijving. Schrijf op wat jij precies van de freelancer verwacht en vergeet ook niet om het verwachte eindresultaat toe te voegen. Je kan bijvoorbeeld denken aan het soort opdracht: aankoopprocessen, sales binnendienst, buitendienst, accountmanagement, farming, bestaande klanten en relaties onderhouden, prospectie, enzovoort.

  Wees vervolgens gedetailleerd in het omschrijven van de opdracht. Ook informatie wat betreft de werkomgeving is handig voor de freelancer. Zal hij/zij moeten werken in een team of individueel? Is het mogelijk voor de freelancer om de taken vanop afstand (remote) uit te voeren, of verwacht je dat hij/zij naar jouw bedrijf komt?

  Hoe gedetailleerder je bent in het omschrijven van de opdracht, hoe beter de freelancer jouw opdracht kan inschatten. Indien wij jou bijstaan in je zoektocht, dan laat jouw precieze omschrijving ons ook toe om de meest geschikte freelancers uit te nodigen voor jouw job. Als je twijfelt over bijvoorbeeld de functie-eisen of de exacte inhoud van de opdracht, dan kan je altijd contact met ons opnemen. We kunnen dan in overleg de opdracht vorm en inhoud geven. In sommige gevallen verandert de inhoud van de opdracht ook wanneer een opdrachtgever contact heeft gehad met freelancers, vanwege nieuwe inzichten.

Met een Jellow 24/7-abonnement kan je zelf browsen door het Jellow-netwerk van salesfreelancers en onbeperkt freelancers uitnodigen voor freelance jobs. Maar je kan ook een opdracht met ons delen, waarna wij een shortlist van de meest geschikte freelancers voor jou uitnodigen. Een opdracht delen met Jellow is vrijblijvend: no cure no pay. Wanneer jij de opdracht met ons deelt, treed je doorgaans erg snel in contact met een salesfreelancer die jou kan helpen bij je opdracht.

Hieronder lichten we een paar vragen uit die vaak gesteld worden. Staat jouw vraag hier niet tussen of wil jij je vraag graag liever persoonlijk stellen? Dan kan je hierboven onze contactgegevens vinden en ons bellen of een mailtje sturen.


 • In welke vakgebieden zijn sales freelancers doorgaans actief?

  Freelancers uit de salessector met verschillende titels zijn vaak ook actief in verschillende vakgebieden, zoals: Account management Zakelijke dienstverlening Aankoop Managementondersteuning Sales

 • Zoek je een freelancer met ervaring binnen een speciale branche of doelgroep?

  De opdrachten voor een sales freelancer lopen erg uiteen. Het komt regelmatig voor dat een opdrachtgever binnen een sector of doelgroep actief is en dat een werkgever het fijn vindt om ook iemand aan te werven die de eigenheden van die sector of branche reeds in de vingers heeft. Het kan dus zijn dat jij het een toegevoegde waarde vindt dat een freelancer ervaring heeft binnen de sector waarin jouw bedrijf actief is. Idem voor de doelgroep, is jouw bedrijf gericht op bijvoorbeeld ouderen? Dan kan het zijn dat je het prettig vindt dat een freelancer al regelmatig opdrachten voor deze doelgroep uitvoerde. Het belangrijkste is dat je dit aangeeft in de opdrachtomschrijving. Je kan met je Jellow abonnement zelf een geschikte freelancer met ervaring binnen deze branche of doelgroep zoeken, of wij kunnen een shortlist of selectie van geschikte sales freelancers voor jouw opdracht maken.

 • Wat kan een freelancer gespecialiseerd in sales voor jouw bedrijf betekenen?

  Binnen het vakgebied sales, hebben freelancers verschillende specialisaties. Je zou hierbij kunnen denken aan een sales-trainer, interim accountmanager, interim salesdirector of een interim salesmanager.

  Met een freelancer gespecialiseerd in sales zorg je ervoor dat jij tijdelijk kennis of hulp in huis haalt. Natuurlijk is het afhankelijk van welke functie jij zoekt, wat een freelancer voor jou kan betekenen. Zo kan een salesmanager ervoor zorgen dat een team wordt aangestuurd en is hij of zij verantwoordelijk voor ‘de verkoop’ van een product. Aan de andere kant kan bijvoorbeeld een freelance accountmanager jouw (tijdelijk) helpen bij relatiebeheer.

 • Zoek je een freelancer met ervaring binnen een speciale branche of doelgroep?

  De opdrachten voor een sales freelancer lopen erg uiteen. Het komt regelmatig voor dat een opdrachtgever binnen een sector of doelgroep actief is en dat een werkgever het fijn vindt om ook iemand aan te werven die de eigenheden van die sector of branche reeds in de vingers heeft. Het kan dus zijn dat jij het een toegevoegde waarde vindt dat een freelancer ervaring heeft binnen de sector waarin jouw bedrijf actief is. Idem voor de doelgroep, is jouw bedrijf gericht op bijvoorbeeld ouderen? Dan kan het zijn dat je het prettig vindt dat een freelancer al regelmatig opdrachten voor deze doelgroep uitvoerde. Het belangrijkste is dat je dit aangeeft in de opdrachtomschrijving. Je kan met je Jellow-abonnement zelf een geschikte freelancer met ervaring binnen deze branche of doelgroep zoeken, of wij kunnen een shortlist of selectie van geschikte salesfreelancers voor jouw opdracht maken.

Heb je nog meer vragen over hoe Jellow nu eigenlijk werkt of hoe je moet zoeken en inhuren? Je kan dan terecht op onze FAQ pagina, of je kan hier meer informatie vinden over hoe Jellow nu eigenlijk werkt voor als je een freelancer zoekt.

We our customers.

Heb je feedback, vragen of kom je graag eens langs? Altijd welkom!

hello@jellow.be

Kardinaal Mercierplein 2
2800 Mechelen

+32 15 79 72 80

Open 9u - 17u

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.