Dringend op zoek naar een sales freelancer?

  • Netwerk van 18.392 sales freelancers
  • Zonder inmenging van tussenpersonen
  • Transparant over tarieven van sales freelancers

Vind mijn freelancer Ik ben freelancer

313

Nieuwe freelancers
in July

5.653

Werkgevers

62.460

Ingeschreven freelancers

Huur de beste freelancer in15% service fee per gewerkt uur

Klant worden bij Jellow?

Meer dan 5.653 bedrijven gingen je voor.

  • 18.392 sales freelancers binnen handbereik, altijd en overal
  • Zonder inmenging van tussenpersonen
  • Betaal een service fee bij inhuur van een freelancer. No cure? No pay!

Vind een freelancer

 

Wat verstaan we onder industrie-freelancers?

Zoals de naam al doet vermoeden, zijn industrie- of technische freelancers zelfstandigen die technisch georiënteerde opdrachten uitvoeren voor bedrijven. Dat kan gaan van architecten en chemisten tot elektrisch en burgerlijke ingenieurs.

Hoe kies ik de juiste freelancer voor mijn opdracht?

Misschien heb je een lijstje van de specifieke ervaring en kennis die je van de freelancer verwacht, misschien vind je een oprechte passie voor zijn of haar vak belangrijker. In beide gevallen is het noodzakelijk dat je je een gedetailleerd beeld kan vormen van het specifieke profiel dat je zoekt. Want met de termen die jij in onze zoekbalk ingeeft, doorzoekt de Jellow-software de profielen van alle freelancers om je zo de meest geschikte te kunnen tonen.

Nadat je een selectie van de geschikte freelancers hebt gemaakt, kan je hen via Jellow rechtstreeks contacteren. Nodig hen meteen uit voor je opdracht of stuur eerst een bericht om hen nog wat beter te leren kennen. Als je de beste freelancer hebt gevonden, kan je samenwerking beginnen!

Wat is het gemiddelde dagtarief van een industrie-freelancer?

Gemiddeld rekenen freelancers in het domein van industrie tussen de 300 en de 800 euro per dag. Die vraagprijs fluctueert afhankelijk van het aantal jaren ervaring van de freelancer, zijn of haar specialisatie en het vakgebied waar hij of zij in werkt.

Jellow rekent geen marges op de tarieven die de freelancers aanrekenen. Dat wil zeggen dat de prijs die jij in overleg met de freelancer bepaalt de prijs is die je betaalt.

In welke vakgebieden zijn freelancers actief?

In het Jellow-netwerk maken we binnen industrie onderscheid tussen vijf vakgebieden: bouw en installatie, chemie, civil, manufacturing en energie. Naast architecten, installateurs en chemisten zijn er in het netwerk dus ook allerlei soorten ingenieurs en industrieel ontwerpers actief.

Als je een bepaald profiel zoekt, kan je tijdens je zoektocht een specifiek vakgebied kiezen. De Jellow-software doorzoekt het netwerk op basis van de zoekwoorden die jij ingeeft, zodat je steeds de meest relevante freelancers vindt.

Waar kan een freelancer met expertise in industrie voor ingezet worden?

Binnen het vakgebied industrie kan een freelancer ingezet worden voor verschillende taken, afhankelijk van zijn of haar expertise en ervaring. Een greep uit de mogelijke functies:

Er zijn natuurlijk ook verschillende niveaus aan freelancers, zo zijn er onder andere technisch managers, technisch adviseurs, technisch medewerkers.

Hoe regel ik de contracten en administratie bij Jellow?

Bij Jellow sta je als opdrachtgever steeds in rechtstreeks contact met de freelancers in ons netwerk. Wij treden niet op als tussenpartij, wat betekent dat je zelf de vrijheid hebt om te beslissen hoe de inhuur van de freelancer verloopt. Als je toch graag een contract laat opstellen door een externe partij, kan je altijd bij een van onze contracting-partners terecht.

 

 

We  our customers.

Heb je feedback, vragen of kom je graag eens langs? Altijd welkom!

[email protected]

Katwilgweg 2
2050 Antwerpen
Tel: +32 15 79 32 63

Open 9u – 17u