Dringend op zoek naar een management freelancer?

  • Netwerk van 35.303 management freelancers
  • Zonder inmenging van tussenpersonen
  • Transparant over tarieven van management freelancers

Vind mijn freelancer Ik ben freelancer

365

Nieuwe freelancers
in May

5.578

Werkgevers

61.727

Ingeschreven freelancers

Huur de beste freelancer in15% service fee per gewerkt uur

Klant worden bij Jellow?

Meer dan 5.578 bedrijven gingen je voor.

  • 35.303 management freelancers binnen handbereik, altijd en overal
  • Zonder inmenging van tussenpersonen
  • Betaal een service fee bij inhuur van een freelancer. No cure? No pay!

Vind een freelancer

 

Wat is een managementfreelancer?

Freelancers die zich onder de noemer van management scharen, zijn mensen die zich specialiseren in organisatie en coördinatie binnen de bedrijfsstructuur. Zij nemen de leiding in een waslijst aan verschillende vakgebieden en zorgen ervoor dat je bedrijf optimaal functioneert.

Welke soorten freelance managers zijn er in het Jellow-netwerk?

Via Jellow kan je in contact komen met freelancers die zich gespecialiseerd hebben in verschillende vakgebied binnen management. Project managers plannen en coördineren concrete initiatieven die binnen een bepaalde tijdspanne moeten worden uitgewerkt. Procurement managers zijn verantwoordelijk voor de inkoop van externe goederen en diensten. Supply chain managers focussen zich dan weer op het stroomlijnen van het leveringsproces van een product tussen leverancier en eindgebruiker.

Daarnaast vind je in het Jellow-netwerk ook freelancers die zich specialiseren binnen een bepaalde sector, zoals HR- en IT-managers, of binnen een bepaalde bedrijfsafdeling, zoals product- of marketingmanagers.

Hoe regel ik de contracten en administratie via Jellow?

Bij Jellow sta je als opdrachtgever steeds in rechtstreeks contact met de freelancers in ons netwerk. Wij treden niet op als tussenpartij, wat betekent dat je zelf de vrijheid hebt om te beslissen hoe de inhuur van de freelancer verloopt. Als je toch graag een contract laat opstellen door een externe partij, kan je altijd bij een van onze contractingpartners terecht.

Wat is het gemiddelde dagtarief van een freelance manager?

Gemiddeld rekenen managementfreelancers in het Jellow-netwerk tussen de 300 en 800 euro als dagtarief. Maar die tarieven kunnen enorm verschillen tussen freelancers op basis van hun ervaring, specifieke kennis en specialisatie. De tarieven die de freelancers in hun profiel vermelden staat echter niet vast en kunnen steeds in overleg besproken worden.

Waar kan een freelancer met expertise in managementvoor ingezet worden?

Binnen het vakgebied Management kan een freelancer ingezet worden voor verschillende taken, afhankelijk van zijn of haar expertise en ervaring. Een greep uit de mogelijke functies:

Hoe kies ik de juiste managementfreelancer voor mijn opdracht?

Misschien heb je een lijstje van de specifieke ervaring en kennis die je van de freelancer verwacht, misschien vind je een oprechte passie voor zijn of haar vak belangrijker. In beide gevallen is het noodzakelijk dat je je een gedetailleerd beeld kan vormen van het specifieke profiel dat je zoekt. Want met de termen die jij in de zoekbalk ingeeft, doorzoekt de Jellow-software de profielen van alle freelancers om je zo de meest geschikte te kunnen tonen.

Nadat je een selectie van de geschikte freelancers hebt gemaakt, kan je hen via Jellow rechtstreeks contacteren. Nodig hen meteen uit voor je opdracht of stuur eerst een bericht om hen nog wat beter te leren kennen. Als je de beste freelancer hebt gevonden, kan je samenwerking beginnen!

 

We  our customers.

Heb je feedback, vragen of kom je graag eens langs? Altijd welkom!

[email protected]

Katwilgweg 2
2050 Antwerpen

+32 15 79 32 63

Open 9u – 17u