Dringend op zoek naar een legal freelancer?

  • Netwerk van 13.419 legal freelancers
  • Zonder inmenging van tussenpersonen
  • Transparant over tarieven van legal freelancers

Vind mijn freelancer Ik ben freelancer

580

Nieuwe freelancers
in May

5.593

Werkgevers

61.838

Ingeschreven freelancers

Huur de beste freelancer in15% service fee per gewerkt uur

Klant worden bij Jellow?

Meer dan 5.593 bedrijven gingen je voor.

  • 13.419 legal freelancers binnen handbereik, altijd en overal
  • Zonder inmenging van tussenpersonen
  • Betaal een service fee bij inhuur van een freelancer. No cure? No pay!

Vind een freelancer

 

Wat is een legal freelancer?

Onder legal freelancers verstaan we alle zelfstandigen die bedrijven ondersteunen bij juridische en wettelijke zaken. Deze freelancers hebben algemene ervaring met het Belgische rechtssysteem of gespecialiseerde kennis binnen allerlei vakgebieden en sectoren.

Welke soorten legal freelancers zijn er?

Van arbeidsrecht tot financieel en fiscaal recht, de freelance juristen in het Jellow-netwerk hebben zich in een uiteenlopend aantal vakgebieden gespecialiseerd. Sommige freelancers weten alles over hoe ze een contract correct moeten opstellen, anderen zijn dan weer volledig thuis in de wereld van privacybescherming.

Hoe regel ik de contracten en administratie met Jellow?

Bij Jellow sta je als opdrachtgever steeds in rechtstreeks contact met de freelancers in ons netwerk. Wij treden niet op als tussenpartij, wat betekent dat je zelf de vrijheid hebt om te beslissen hoe de inhuur van de freelancer verloopt. Als je toch graag een contract laat opstellen door een externe partij, kan je altijd bij een van onze contracting-partners terecht.

Hoe kies ik de juiste legal freelancer voor mijn opdracht?

Om de beste freelancer voor je opdracht te vinden, is het in de eerste plaats belangrijk om een duidelijke opdrachtomschrijving op te stellen. En dat lukt alleen wanneer je een goed beeld hebt van de kennis en ervaring die de freelancer moet bezitten. Via Jellow kan je dan de belangrijkste eigenschappen in de zoekbalk ingeven zodat je alleen relevante profielen ziet.

Nadat je de profielen van de freelancers hebt doorgenomen, kan je hen in een lijstje zetten en hen uitnodigen voor je opdracht. Via de chatfunctie kan je om meer informatie vragen of onderhandelen over de voorwaarden van de opdracht. De ideale freelancer gevonden? Dan kan jullie samenwerking van start gaan!

Hoe specifiek moet de opdracht zijn voor een legal freelancer?

Een duidelijke en specifieke opdrachtomschrijving maakt het voor jou gemakkelijker om de juiste freelancer te vinden. Je wordt verplicht om na te denken over welk profiel je zoekt zodat je sneller relevante freelancers kan uitnodigen voor je opdracht. Omdat freelancers zo meteen kunnen zien of ze geschikt zijn voor je opdracht, verlies jij minder tijd met informatie vragen.

De dingen die je zeker in je opdrachtomschrijving moet vermelden, zijn de vaardigheden en ervaring die je van de freelancer verwacht, de omvang van de opdracht en het verwachte resultaat.

Waar kan een freelancer met expertise in legal/juridisch voor ingezet worden?

Binnen het vakgebied Juridisch/legal kan een freelancer ingezet worden voor verschillende taken, afhankelijk van zijn of haar expertise en ervaring. Een greep uit de mogelijke functies:

Er zijn natuurlijk ook verschillende niveaus aan freelancers, zo zijn er onder andere juristen, juridisch adviseurs en legal consultants.

Waar kan een freelancer met expertise in recht voor ingezet worden?

Een legal freelancer kan jou helpen met allerlei juridische en wettelijke zaken te regelen. Misschien wil je je website GDPR compliant maken of heb je een expert nodig om een ingewikkeld contract op te stellen. Juridische freelancers kunnen je helpen met alle opdrachten waar kennis van het Belgisch rechtssysteem voor nodig is.

We  our customers.

Heb je feedback, vragen of kom je graag eens langs? Altijd welkom!

[email protected]

Katwilgweg 2
2050 Antwerpen

+32 15 79 32 63

Open 9u – 17u