Dringend op zoek naar een HRM freelancer?

 • Netwerk van 13.156 HRM freelancers
 • Zonder inmenging van tussenpersonen
 • Transparant over tarieven van HRM freelancers

Vind mijn freelancer Ik ben freelancer

772

Nieuwe freelancers
in April

5.507

Werkgevers

61.098

Ingeschreven freelancers

Huur de beste freelancer in15% service fee per gewerkt uur

Klant worden bij Jellow?

Meer dan 5.507 bedrijven gingen je voor.

 • 13.156 HRM freelancers binnen handbereik, altijd en overal
 • Zonder inmenging van tussenpersonen
 • Betaal een service fee bij inhuur van een freelancer. No cure? No pay!

Vind een freelancer

 

Wat is een HRM-freelancer?

Een HRM-freelancer is gespecialiseerd op vlak van personeel en arbeid binnen een organisatie, zowel op uitvoerend als structureel en adviserend vlak. Onder Human Resources vallen nog verschillende subdomeinen zoals recruitment, employer branding en herstructurering. Zoals bij verschillende freelancesectoren heeft elke freelancer zijn of haar eigen specialiteiten en skills. Je kan dus HR-freelancers inhuren voor de coaching en begeleiding van je personeel en het schrijven van beleidsstukken, maar je vindt ongetwijfeld ook iemand om functioneringsgesprekken uit te voeren of administratie en contracten af te handelen.

Wat is het gemiddelde dagtarief van een HRM-freelancer?

Het gemiddelde dagtarief van HRM-freelancers in het Jellow-netwerk ligt tussen de 300 en 800 euro per dag. Het uiteindelijke bedrag voor de opdracht kunnen jullie natuurlijk onderling nog overeenkomen wanneer er persoonlijk contact is.

Hoe regel ik de contracten en de administratie met de freelancer en Jellow?

Bij Jellow garanderen we een rechtstreeks contact tussen de opdrachtgever en de freelancer. Wanneer je een samenwerking start met een freelancer via ons platform, bepaal je samen hoe de inhuur zal verlopen, zonder onze tussenkomst. 

Moest je toch met vragen zitten over contracten en administratie kan je steeds bij ons terecht voor aanbevelingen. Hier lijsten we alvast enkele handige tools op voor onder andere tijdregistratie, boekhouding en facturen.

In welke vakgebieden zijn HRM-freelancers doorgaans actief?

Onder een professionele sector kan je bijna altijd nog verschillende domeinen vinden, zo ook bij Human Resources. In het Jellow-netwerk vind je freelancers actief in volgende HR-domeinen.

 • Employer Branding
 • HR
 • Human resources management
 • Recruitment
 • Payroll 

Op welke locatie kan de HRM-freelancer de opdracht uitvoeren?

Freelancers hebben normaal gezien de vrijheid om te kiezen waar ze werken, maar als opdrachtgever heb jij natuurlijk het recht om te vragen of ze op kantoor kunnen werken. Dit kan bijvoorbeeld de volledige tijd van de opdracht, 1 keer per week, of tweewekelijks. Het kan belangrijk zijn dat de freelancer persoonlijk contact heeft met collega’s of overlegt met een project manager.  Al deze zaken zijn in gezamenlijke overeenkomst te overleggen tussen jou en de freelancer.

Welke soorten HRM-freelancers zijn er en wat is het verschil?

In het netwerk van Jellow bevinden zich verschillende soorten HR-freelancers, zoals:

Is dit een van de profielen die je nodig hebt? Dan kan je dit aangeven in je zoektocht. Zoek je eerder een combinatie van deze verschillende profielen? Geef dat ook gerust mee. Ons online platform zal je helpen zoeken naar de juiste freelancer, en wij kunnen je ook altijd bijstaan met onze service. 

We  our customers.

Heb je feedback, vragen of kom je graag eens langs? Altijd welkom!

[email protected]

Katwilgweg 2
2050 Antwerpen

+32 15 79 32 63

Open 9u – 17u