Dringend op zoek naar een finance freelancer?

  • Netwerk van 20.733 finance freelancers
  • Zonder inmenging van tussenpersonen
  • Transparant over tarieven van finance freelancers

Vind mijn freelancer Ik ben freelancer

772

Nieuwe freelancers
in April

5.507

Werkgevers

61.098

Ingeschreven freelancers

Huur de beste freelancer in15% service fee per gewerkt uur

Klant worden bij Jellow?

Meer dan 5.507 bedrijven gingen je voor.

  • 20.733 finance freelancers binnen handbereik, altijd en overal
  • Zonder inmenging van tussenpersonen
  • Betaal een service fee bij inhuur van een freelancer. No cure? No pay!

Vind een freelancer

 

Wat is een finance-freelancer?

Freelancers die voor zichzelf het vakgebied finance hebben opgespeld, zijn zelfstandigen die kennis en ervaring hebben in de financiële sector. Deze sector kan, zoals andere sectoren, heel breed bekeken worden. Zowel onder de subcategorieën bank & verzekering, accounting & control en audit risk compliance horen zij thuis. Finance-freelancers hebben vaak een analytische blik en een commercieel inzicht. 

Waar kan een freelancer met expertise in finance voor ingezet worden?

Een freelance finance-expert kan je inzetten voor verschillende uiteenlopende opdrachten. Een financial controller bijvoorbeeld zal financiële resultaten rapporteren, financiële analyses maken en budgetvoorspellingen doen. Een financieel adviseur staat in voor het adviseren van financiële doelen, het opstellen van financiële plannen en het onderhouden van de communicatie met de klant. Ook cashflows, jaarcijfers en begrotingen zijn begrippen die in het woordenboek van een finance-freelancer thuishoren. 

Hoe regel ik de contracten en administratie met de freelancer en Jellow?

Bij Jellow garanderen we een rechtstreeks contact tussen de opdrachtgever en de freelancer. Wanneer je een samenwerking start met een freelancer via ons platform, bepaal je dan ook samen hoe de inhuur zal verlopen, zonder onze tussenkomst. 

Moest je toch met vragen zitten over contracten en administratie kan je steeds bij ons terecht voor aanbevelingen. Hier lijsten we alvast enkele handige tools op voor onder andere tijdregistratie, boekhouding en facturen.

Hoe kies ik de juiste finance-freelancer voor mijn opdracht?

De eerste fase van je zoektocht naar een finance-freelancer is kiezen op welke manier je gaat zoeken. Via een online platform zoals Jellow neem je die zoektocht zelf in handen.

Zorg er allereerst voor dat je een goed afgelijnde opdracht hebt. Wat is het doel van de opdracht en wat wordt er van de freelancer verwacht? Hieruit kan je enkele belangrijke skills of nodige ervaring halen en beginnen aan je zoektocht tussen verschillende profielen. De slimme zoekmachine van ons platform matcht je zo aan de juiste freelancers. 

Nadat je hen gescreend hebt en je een lijstje hebt gemaakt met je favoriete freelancers, kan je hen contacteren om wat bijvragen te stellen, te bellen of een face-to-face gesprek op kantoor te plannen. Op deze manier kan je ook kijken of er een klik is tussen de freelancer en jou en/of het bedrijf. 

Als je na het persoonlijk contact de ideale freelancer hebt gevonden, gebaseerd op de juiste skills, ervaring en eventueel persoonlijke overeenkomsten, kan je de samenwerking aangaan met de freelancer.

Wat is het gemiddelde dagtarief van een finance-freelancer?

Het dagtarief dat een freelancer voor zichzelf bepaalt hangt af van verschillende factoren. Zo wordt zijn of haar ervaring, beschikbare uren en eventueel diploma meegenomen in de berekening. Er zit dus een gradatie in tarieven bij finance-freelancers.In het Jellow-netwerk liggen de tarieven van een finance-freelancer tussen de €180 en €800 per dag. Uiteraard kunnen jullie nog steeds onderling een tarief overeenkomen.

Welke verschillende soorten finance-freelancers zijn er?

Er zijn natuurlijk verschillende categorieën onder het vakgebied finance, en dus ook veel verschillende soorten freelancers. In het Jellow-netwerk bevinden zich onder andere volgende freelancers in het vakgebied finance:

We  our customers.

Heb je feedback, vragen of kom je graag eens langs? Altijd welkom!

[email protected]

Katwilgweg 2
2050 Antwerpen

+32 15 79 32 63

Open 9u – 17u