Op zoek naar een development freelancer?

Sluit je aan bij het Jellow netwerk en kom direct in contact met de beste en beschikbare development freelancers.

Vind direct jouw

 • 37.007 profielen
 • Geen tussenpersonen
 • Nooit marges op tarieven
Vind mijn freelancer
+32 15 79 72 80

De NPS score van Jellow 4,1 / 5 star star star star star
51 beoordelingen

“De reden dat we voor Jellow hebben gekozen, is dat er een grote pool aan freelancers is. Het is een duidelijk platform met een goede customer service. Het voordeel bij Jellow is dat ik de selectie van mensen veel gemakkelijker vond.” Loïc Ganza Project Manager Cowboy

“Dankzij Jellow vond ik heel snel een perfecte match voor al mijn opdrachten. Het platform is zeer overzichtelijk en Jellow biedt een zeer goede en snelle service bij vragen of onduidelijkheden.” Denis Renty Export & Marketing Manager Van Bulck Beers

"Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast and easy!" Kim van Santen Marketing & Operations Booking.com

Vind freelancers

Werk jij samen met freelancers? Jellow zorgt ervoor dat je in direct contact komt met zelfstandige zakelijke dienstverleners. Doe dit zelf met onze slimme software of schakel één van de Jellow-ers in om je te helpen. Jellow is software mét een service.

Vind freelancers

Snel, transparant en voordelig

Jellow geeft je directe toegang tot duizenden freelancers actief in de zakelijke dienstverlening. Neem zelf de touwtjes in handen en selecteer eenvoudig de voor jou relevante freelancers. Tussenpersonen en marges op de tarieven behoren vanaf nu tot het verleden!

Snel, transparant en voordelig

Samen bouwen aan één netwerk

Jellow gelooft sterk in de kracht van samenwerken. Werkgevers en freelancers bouwen met Jellow samen aan één groot netwerk en daar worden we collectief beter van. De beste manier om samen snel te groeien met de juiste expertise.

Vind mijn freelancer
Samen bouwen aan één netwerk
Nieuwe freelancers 73 Nieuwe freelancers in juli
Werkgevers
2.563 Werkgevers
Ingeschreven freelancers
37.007 Ingeschreven freelancers

Klant worden bij Jellow?

Meer dan 2.563 bedrijven gingen je voor.

 • 37.007 freelancers binnen handbereik, altijd en overal
 • Zonder inmenging van tussenpersonen
 • Nooit marges op de tarieven van freelancers
Vind mijn freelancer

Zoek jij een freelance developer voor jouw opdracht?

Jij bent tijdens je zoektocht bij Jellow terecht gekomen en dat is goed want wij hebben veel goede development freelancers die actief zijn bij Jellow. Voordat je een freelance developer inhuurt is het belangrijk dat je een aantal dingen goed voor ogen hebt.

Weet je bijvoorbeeld waarom jij een freelance developer aan wil nemen en welke expertise jij nodig hebt voor de opdracht of klus? Dat maakt het zoeken makkelijker.


 • Welke verschillende soorten freelance developers zijn er en wat is het verschil?

  In het freelancenetwerk van Jellow bevinden zich verschillende soorten interim developers, binnen de volgende vakgebieden: JAVA, Scala Akka, PHP, Web Development, App Development, Sharepoint.NET.

  Binnen deze vakgebieden hebben freelancers met heel veel verschillende functietitels binnen development aangesloten, zoals freelance web developer, javascript developer of een freelance php developer.

  Weet jij welke soort interim developer zoekt en welke (functie)titel jij de opdracht kan geven?

 • Hoe specifiek moet de opdracht zijn voor een freelance developer?


  Hoe specifieker de opdrachtomschrijving is, hoe kwalitatiever de freelancers zullen zijn die reageren en dat maakt het zoeken ook makkelijker. Belangrijk zijn het aantal uur per week en de lengte van de opdracht (bijvoorbeeld 7 maanden lang fulltime, of voor een periode van 13 weken 2 dagen per week) en wat jij als uiteindelijke resultaat verwacht. Denk ook goed na over de skills die jij van een developer nodig hebt en welke eisen jij stelt aan de freelancer die geschikt is voor de opdracht. Een voorbeeld hiervan is:
  *Het denkniveau
  *Aantal jaar ervaring
  *Kennis/Bepaalde skills (.NET, HTML, Javascript, CSS/jQuery)

  Daarnaast kan jij ook aangeven wat voor soort persoon jij zoekt en wil inhuren, met bijvoorbeeld een bepaalde oriëntatie of interesse, een junior, senior of medior, of misschien ben je ook wel op zoek naar een interim developer die ervaring heeft met A/B testen.

  Vergeet daarnaast vooral niet om duidelijk afspraken te maken (en vast te leggen) over de exacte inhoud van de opdracht en het beoogde uiteindelijke resultaat.

 • Hoe kies je de meest geschikte freelance developer?

  Wanneer de opdrachtomschrijving specifiek is, is de kans groot dat de reacties van de freelancers op de opdrachten kwalitatief zijn. Dan is het vervolgens aan jou om het gesprek aan te gaan met de freelancers door telefonisch, via de mail of de chatfunctie op de site contact met de freelancer(s) op te nemen.

  Jij kan vervolgens een of meerdere freelancers uitnodigen voor een gesprek om te kijken of de klik tussen de developer en jou aanwezig is. Zoek jij meer in een freelancer dan alleen de klus klaren? Dan kan deze persoonlijke klik namelijk heel belangrijk zijn voor de onboarding in jouw bedrijf. Heb jij de geschikte freelancer gevonden? Dan kan de samenwerking van start gaan.

 • Beschrijf de opdracht van een developer zo duidelijk mogelijk.

  Komt de developer in een team met andere developers of specialisten terecht, of werkt de developer alleen aan de opdracht? Wordt er naast bijvoorbeeld het bouwen van een website ook verwacht om bepaalde design en/of content stukken te maken voor de website of wordt dat aangeleverd?

  Het is belangrijk om in de opdracht te vermelden welke werkzaamheden er van de freelance developer verwacht worden en in welke ‘context’ de freelancer komt te werken, zodat daar geen misverstanden over ontstaan. Houd in het achterhoofd hoe de skills van de freelancer bij kunnen dragen om jouw organisatie verder te kunnen helpen.

Als jij de opdracht met een duidelijke omschrijving naar ons stuurt, helpen wij met het vinden van de beste en meest geschikte freelance developers. Ook voor de freelancers is het handig dat de opdrachtomschrijving precies is, zodat zij precies weten wat er van hen verwacht wordt en de reacties kwalitatief zullen zijn.

Heb je hier andere vragen over dan die hieronder beschreven zijn, of wil je ons liever telefonisch spreken? Neem dan gerust contact met ons op, de contactgegevens kan je hier vinden.

 • Waar heb jij een freelance developer voor nodig?

  Bedenk van tevoren goed waar je een development freelancer voor nodig hebt en welke activiteiten je van de freelancer verwacht. Heb je bijvoorbeeld een nieuwe website nodig of wil je dat er bepaalde software aangepast wordt? Het is handig dat de developer die je gaat inhuren precies weet wat er van hem of haar verwacht wordt. Wij raden aan om de developer zo veel mogelijk mee te nemen in het proces. Zo is het voor hem of haar duidelijk wat jij precies wil en kan je ook tips en inzichten geven tijdens het ontwikkelingsproces.

 • Waar gaat freelance developer haar/zijn werk uitvoeren?

  Je kan in de opdrachtomschrijving vermelden of je graag wil dat de zzp’er thuis werkt, bij jou op kantoor, op een externe locatie of een combinatie hiervan. Als jij hiervoor niet perse een voorkeur hebt, of het met de freelancer wil overleggen kan je dit ook in de opdrachtomschrijving vermelden.

  De locatie is van belang, omdat de freelancers van Jellow verspreid wonen over het hele land. Wanneer jij bijvoorbeeld in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht een kantoor hebt en je wil dat een freelancer langs komt om kantoor, is het handig wanneer je een freelancer inhuurt die ook in de Randstad woont. Is dit niet het geval, en woont de freelancer bijvoorbeeld in Groningen? Dan is het belangrijk om ook duidelijke afspraak te maken over reiskostenvergoedingen.

 • Wat is het gemiddelde uurtarief van freelancers op het gebied van developers?

  Het uurtarief van developers loopt uiteen, namelijk van €40 - €100 per uur. Naast de vaardigheden en ervaring van de developers, verschillende interim opdrachten die worden aangeboden ook. Daarom wordt aan de freelancers gevraagd om een indicatie van het uurtarief op te geven wanneer zij een profiel aanmaken op Jellow, maar is deze niet bindend. Op basis van de vaardigheden van de developers en jouw opdracht kunnen jullie gezamenlijk een uurtarief afspreken wanneer jij de freelancer gaat inhuren.

 • Waar moet je op letten wanneer je een freelance developer inhuurt?

  Het belangrijkste is dat jij en de freelancer op een lijn zitten. Maak afspraken over de werkzaamheden, de beoogde resultaten en natuurlijk het uurtarief en de start- en einddatum en leg dit ook vast. Samen met de freelancer kunnen de voorwaarden bepaald worden.

Heb je nog meer vragen over hoe Jellow nu eigenlijk werkt of hoe je moet zoeken en inhuren? Je kan dan terecht op onze FAQ pagina, of je kan naar de 'Hoe werkt het?' pagina, waarop precies beschreven staat hoe Jellow nu eigenlijk werkt als je een freelancer zoekt.

We favorite our customers.

Heb je feedback, vragen of kom je graag eens langs? Altijd welkom!

[email protected]

Kardinaal Mercierplein 2
2800 Mechelen

+32 15 79 72 80

Open 9u - 17u