Dringend op zoek naar een design freelancer?

  • Netwerk van 9.572 design freelancers
  • Zonder inmenging van tussenpersonen
  • Transparant over tarieven van design freelancers

Vind mijn freelancer Ik ben freelancer

336

Nieuwe freelancers
in June

5.616

Werkgevers

62.079

Ingeschreven freelancers

Huur de beste freelancer in15% service fee per gewerkt uur

Klant worden bij Jellow?

Meer dan 5.616 bedrijven gingen je voor.

  • 9.572 design freelancers binnen handbereik, altijd en overal
  • Zonder inmenging van tussenpersonen
  • Betaal een service fee bij inhuur van een freelancer. No cure? No pay!

Vind een freelancer

 

Wat is een designfreelancer?

Het Jellow-netwerk verzamelt onder de noemer van design alle freelancers die actief zijn in ontwerp en multimedia. Dat is een redelijk brede invulling. Concreet gaat het om freelance grafisch ontwerpers, fotografen, videografen, motion designers, cameramannen en -vrouwen, en UX- en UI-designers. Soms zijn freelancers gespecialiseerd in een enkele discipline, soms beschikken ze over vaardigheden die zich goed vertalen naar andere gebieden.

Wat als ik een opdracht voor een bijzondere doelgroep heb?

Soms is het een voordeel dat een freelancer al eerdere ervaring heeft opgedaan voor een specifieke doelgroep, zoals een fotograaf die vaker met dieren werkt of een motion designer die animaties creëert voor kinderen. Daar kan je in het Jellow-netwerk gemakkelijk mee aan de slag.

Afhankelijk van de termen die je in de zoekbalk ingeeft, toont Jellow je de freelancers die het beste matchen met je vraag. Je kan van elke freelancer een uitgebreid profiel met cv en persoonlijke ervaring raadplegen. Op die manier zie je in een oogopslag welke freelancers het meeste relevante ervaring hebben voor jouw specifieke publiek.

Waar kan de freelancer de opdracht uitvoeren?

Een van de vele voordelen van freelancers is dat ze zo flexibel inzetbaar zijn. Als je de ruimte hebt, kan je hen uitnodigen om bij jou op kantoor te komen werken. Maar thuiswerken is voor een freelancer meestal ook geen enkel probleem. Jellow laat je toe om steeds rechtstreeks met de freelancer te communiceren zodat je in overleg kan afspreken waar hij of zij aan de slag zal gaan.

Wat is het verschil tussen de verschillende soorten designfreelancers?

Het grootste onderscheid maken we tussen de designfreelancers enerzijds en de multimediafreelancers anderzijds. Onder die laatste rekenen we de fotografen, videografen en cameramannen en -vrouwen. Fotografen houden zich logischerwijs voornamelijk bezig met het vastleggen van stilstaande beelden. Het verschil tussen videografen en cameralui is dat de laatste hoofdzakelijk videobeelden maken, terwijl videografen ook de montage en afwerking voor zich nemen.

Freelance designers zijn er ook in alle vormen en maten. Grafisch ontwerpers focussen zich op de grafische vormgeving van dingen zoals drukwerk, logo’s of huisstijlen. Motion designers zijn gespecialiseerd in animatie en UI- en UX-designers houden zich bezig met de gebruiksvriendelijkheid en het ontwerp van websites.

Hoe vind ik de meest geschikte designfreelancer voor mijn opdracht?

Om de beste freelancer voor je opdracht te vinden, is het in de eerste plaats belangrijk om een duidelijke opdrachtomschrijving op te stellen. En dat lukt alleen wanneer je een goed beeld hebt van de kennis en ervaring die de freelancer moet bezitten. Via Jellow kan je dan de belangrijkste eigenschappen in de zoekbalk ingeven zodat je alleen relevante profielen ziet.

Nadat je de profielen van de freelancers hebt doorgenomen, kan je hen in een lijstje zetten en hen uitnodigen voor je opdracht. Via de chatfunctie kan je om meer informatie vragen of onderhandelen over de voorwaarden van de opdracht. De ideale freelancer gevonden? Dan kan jullie samenwerking van start gaan!

Waar kan een freelancer met expertise in design voor ingezet worden?

Binnen het vakgebied Design kan een freelancer ingezet worden voor verschillende taken, afhankelijk van zijn of haar expertise en ervaring. Een greep uit de mogelijke functies:

Waar kunnen freelancers gespecialiseerd in design en multimedia voor ingezet worden?

Er zijn verschillende soorten taken en projecten die design- en multimediafreelancers kunnen uitvoeren. Je kan ze inzetten voor eenmalige opdrachten zoals een fotoshoot voor een nieuw product dat je op de markt brengt, een aftermovie van een van je events of het ontwerpen van een poster. Maar ook voor uitgebreide projecten komen freelancers van pas: ze kunnen je bijvoorbeeld helpen met het uitwerken van een volledig nieuwe huisstijl of het vastleggen van video-testimonials van tevreden klanten.

 

We  our customers.

Heb je feedback, vragen of kom je graag eens langs? Altijd welkom!

[email protected]

Katwilgweg 2
2050 Antwerpen

+32 15 79 72 80

Open 9u – 17u