Dringend op zoek naar een communicatie freelancer?

 • Netwerk van 17.032 communicatie freelancers
 • Zonder inmenging van tussenpersonen
 • Transparant over tarieven van communicatie freelancers

Vind mijn freelancer Ik ben freelancer

22

Nieuwe freelancers
in July

4.735

Werkgevers

51.932

Ingeschreven freelancers

Huur de beste freelancer in9% service fee per gewerkt uur

Klant worden bij Jellow?

Meer dan 4.735 bedrijven gingen je voor.

 • 17.032 communicatie freelancers binnen handbereik, altijd en overal
 • Zonder inmenging van tussenpersonen
 • Betaal een service fee bij inhuur van een freelancer. No cure? No pay!

Vind een freelancer

 

Wat is een communicatie-freelancer?

Onder communicatie-freelancers verstaan we alle zakelijke dienstverleners die zich bezighouden met het overbrengen van een boodschap, zowel voor intern als externe gebruik. De freelancers in het Jellow-netwerk zijn actief in verschillende vakgebieden binnen communicatie. Zo zijn er onder andere deze profielen beschikbaar:

 • Copywriter
 • SEO-freelancer
 • Webredacteur
 • Social media expert
 • Journalist
 • Communicatiespecialist
 • Public-relations-freelancer

Staat het profiel dat je zoekt er niet tussen? Geen probleem, het Jellow-platform toont je steeds de freelancers die het beste aansluiten op jouw specifieke zoektermen. Als je hulp nodig hebt in je zoektocht, kan je steeds beroep doen op onze persoonlijke ondersteuning.

Wat als ik een specifieke doelgroep wil bereiken?

Omdat communicatie zo’n breed veld is, zijn er freelancers die zich gespecialiseerd hebben in allerlei verschillende branches: van rechtswezen tot entertainment of B2B-marketing. Als eerdere ervaring met een bepaalde doelgroep een vereiste is, kan je daar tijdens je zoektocht rekening mee houden.

De profielen van de freelancers in het Jellow-netwerk bevatten hun cv, hun persoonlijke eigenschappen en reacties van vroegere opdrachtgevers, waardoor je gemakkelijk kan zien welke ervaring de freelancer al heeft opgedaan.

Wat is het dagtarief van een freelancer binnen communicatie?

Gemiddeld vragen de communicatie-freelancers die actief zijn in Jellow tussen de 300 en 800 euro als dagtarief. Die marge is redelijk groot omdat de profielen van de freelancers heel erg kunnen variëren qua werkervaring, specialisatie en vakkennis. Het uiteindelijke tarief van de freelancer staat dus niet vast, maar wordt steeds in overleg bepaald.

Hoe vind ik de meest geschikte freelancer voor mijn opdracht?

Misschien heb je een lijstje van de specifieke ervaring en kennis die je van de freelancer verwacht, misschien vind je een oprechte passie voor zijn of haar vak belangrijker. In beide gevallen is het noodzakelijk dat je je een gedetailleerd beeld kan vormen van het specifieke profiel dat je zoekt. Want met de termen die jij in de zoekbalk ingeeft, doorzoekt de Jellow-software de profielen van alle freelancers om je zo de meest geschikte te kunnen tonen.

Nadat je een selectie van de geschikte freelancers hebt gemaakt, kan je hen via Jellow rechtstreeks contacteren. Nodig hen meteen uit voor je opdracht of stuur eerst een bericht om hen nog wat beter te leren kennen. Als je de beste freelancer hebt gevonden, kan je samenwerking beginnen!

We  our customers.

Heb je feedback, vragen of kom je graag eens langs? Altijd welkom!

[email protected]

Kardinaal Mercierplein 2
2800 Mechelen

+32 15 79 72 80

Open 9u – 17u

Vind direct jouw communicatie freelancer

Deel jouw opdracht met Jellow en kom in direct contact met communicatie freelancers.

Vind een freelancer