Welkom bij Jellow,
het on-demand freelanceplatform

Jellow heeft de websites ikzoekeenfreelancer.com en ikbeneenfreelancer.com overgenomen. Lees hier meer over de overname.

Vind mijn freelancer Ik ben freelancer

Over de overname

Jellow heeft de websites ikzoekeenfreelancer.com en ikbeneenfreelancer.com overgenomen, samen met het achterliggende online platform. Beide websites versmelten met het Jellow-platform om zo één groot netwerk aan freelancers en opdrachtgevers te creëren. Alle opdrachten die op de websites werden geplaatst, worden automatisch gesloten.

Opdrachtgevers krijgen via ons abonnement onbeperkt toegang tot het Jellow-platform. Freelancers kunnen hun account gratis naar de Jellow-omgeving omzetten om zo voor nieuwe opdrachten te kunnen worden uitgenodigd.

Over Jellow

Jellow is hét on-demand freelanceplatform van België en Nederland. We worden gedreven door onze kernmissie: opdrachtgevers op een fatsoenlijke, snelle en makkelijke manier rechtstreeks met freelancers verbinden. Als opdrachtgever krijg je zelf de touwtjes in handen: je matcht de meest relevante freelancers met je opdracht en nodigt ze rechtstreeks uit. Er komen geen tussenpersonen aan te pas! Meer informatie over hoe je precies met Jellow aan de slag kan, vind je hier.

Jellow voor opdrachtgevers

Als opdrachtgever krijg je via ons abonnement onbeperkte toegang tot het Jellow-platform. Je plaatst niet zomaar een opdracht met de hoop dat er freelancers reageren, maar neemt zelf de touwtjes van je zoektocht in handen. Informatie over al onze formules vind je hier.

On-demand platform

Gebruik onze slimme software om zelf op zoek te gaan naar de meest geschikte freelancer, of schakel het Jellow-team in om je te helpen. Je staat steeds in rechtstreeks contact met de freelancers in ons netwerk, er komen geen tussenpersonen aan te pas!

Transparant en voordelig

Bij Jellow zijn er geen verborgen wervingskosten: voor een vaste prijs nodig je onbeperkt freelancers uit. Ongeacht het aantal en de duur van de opdrachten, of de ervaring van de freelancer. Je bespreekt het tarief steeds in overleg met de freelancer en wij rekenen nooit marges aan.

Ruime keuze

Het Jellow-netwerk telt 62.071 freelancers in allerlei business-to-business-vakgebieden. Vind relevant talent bij jou in de buurt en filter je selectie op afstand, tarief en meer!

Vind mijn freelancer

Jellow voor freelancers

Het gebruik van Jellow is voor freelancers volledig gratis. Heb je recent je lidmaatschap op ikbeneenfreelancer.com verlengd? Dan helpen we je gratis met het optimaliseren van je Jellow-profiel zodat relevante opdrachtgevers je nog sneller kunnen vinden.

Maak je profiel aan

In een paar minuten ga je al met Jellow aan de slag. Vul je belangrijkste gegevens in en upload je cv; wij zorgen ervoor dat alle informatie op je profiel verschijnt. Je profiel is alleen zichtbaar voor gescreende eindopdrachtgevers: tussenpersonen zijn niet welkom op ons platform.

Word uitgenodigd door opdrachtgevers

Bij Jellow is de opdrachtgever zoekende partij. Zij maken gebruik van het platform om de meest relevante freelancers te vinden voor hun opdracht. Het enige wat jij hoeft te doen, is ervoor zorgen dat je profiel zo gedetailleerd mogelijk is ingevuld.

Start je samenwerking

Wanneer een opdrachtgever je profiel relevant vindt, nodigt die je uit voor de opdracht. Je onderhandelt steeds rechtstreeks over de details van jullie samenwerking. Alles duidelijk? Dan kan je aan de slag!

Is je vraag nog niet beantwoord? We helpen je graag!

Stel je vraag

305

Nieuwe freelancers
in June

5.616

Opdrachtgevers

62.071

Ingeschreven freelancers