“Met Mathilde van Jellow. Goedemiddag, bonjour!”
⠀
Deze week startte Mathilde als kersverse Sales Officer bij Jellow. Gewapend met een talenknobbel en een flinke hoop enthousiasme overtuigt ze geïnteresseerde opdrachtgevers van de kracht van ons platform!

#meettheteamSinds begin deze week heeft Jellow een nieuwe krachtpatser op kantoor! Als stagiaire Digital Media Management ondersteunt Yani het marketingteam bij het analyseren van onze data en cijfers.

Zo houdt ze ons gefocust op de belangrijkste regel in performance marketing: optimalisatie, optimalisatie, optimalisatie!

#meettheteamWe blikken met het Jellow-team terug op een prachtig 2019: een geweldige eerste editie van Dag van de Freelancer, 30.000 freelancers in ons netwerk en regelmatig hondjes op ons kantoor.

Voor het nieuwe jaar wensen we aan alle freelancers fijne opdrachten, aan alle opdrachtgevers een eerlijke prijs en aan iedereen een stralende glimlach! ?Op donderdag 10 oktober organiseert Jellow samen met NextConomy en @unizovzw de eerste #dagvandefreelancer. Het wordt een event gevuld met interessante presentaties waarin jij de tips en tricks leert om als freelancer en werkgever optimaal samen te werken. Oh, en lekkere hapjes! Die hebben we ook. ?
.
Benieuwd naar de sprekers? Swipe naar rechts en ontdek ze allemaal!
.
Tickets voor Dag van de Freelancer kan je boeken via de link in onze bio. Tot dan!
#freelancerfreedomVandaag verwelkomen we een nieuwe collega in ons team! Als Sales Officer overtuigt Mariem nieuwe klanten van de meerwaarde van Jellow. 
Met twee kinderen en een eigen kledinglijn kan deze bezige bij als geen ander orde in de chaos scheppen. Gelukkig heeft ze nog handen over om alles te geven bij Jellow! ?
.
.
.
.
#freelancerfreedom #firstday #salesDit weekend werd de Jellow-familie weer een klein beetje groter. Onze Sales & Marketing Manager Marlies beviel op zondag van een gezonde jongen. We wensen baby Julian, zijn ouders en zijn grote zus heel veel geluk samen! ?
.
.
.
.
@marliesmichel #babyboy #kingjulian #familyfirstFerre, onze Digital Creative, creëert al even fancy dingen als zijn functietitel doet vermoeden. Maar binnen het team staat hij ook bekend als Wandelende Encyclopedie, dankzij zijn dagelijkse portie weetjes.
.
Voor de strafste copy, de scherpste foto of een gevat mopje moet je bij deze taaltovenaar zijn. Met zijn creativiteit, kritische kijk en eeuwige glimlach brengt hij Jellow mee tot leven. ?
.
.
.
.
.
#meettheteam #levensgenieter #digitalstorytelling #creative #kempen #freelancerfreedomMeet Mark! Head honcho. Chief Executive Officer. Eindbaas.

Van de plaatjes op deephousefeestjes tot de algemene werking van Jellow, Mark zorgt ervoor dat alles goed blijft draaien.

Als coach van team Jellow houdt hij een overzicht over het hele veld en werkt hij strategieën uit waarmee we de ene homerun na de andere binnenhalen. ?
.
.
.
.
.
#meettheteam #baas #ceo #dj #freelancerfreedomPaulien is als Online Marketing Officer verantwoordelijk voor de naamsbekendheid van Jellow. 
SEO, CPC, CMS, ... Afkortingen die anderen misschien aan vreemde ziektes doen denken, zijn voor Paulien dé zaken waarmee zij Jellow op de kaart zet. 
Net zoals het bos aan kamerplantjes bij haar thuis, blijft Paulien groeien om de steeds sneller evoluerende marketingwereld op de voet te volgen. ?
.
.
.
.
.
#meettheteam #digitalmarketing #lol #plantmom #freelancerfreedomMarlies brengt leven in de Jellowbrouwerij. Als Sales & Marketing Manager is zij het centrale contactpunt voor al onze klanten en partners. Haar West-Vlaamse charme en optimisme zorgen voor de vrolijke noot in ons team! ?
.
.
.
.
#meettheteam #marketing #sales #manager #bomma #goaldigger #freelancerfreedomGladys doet haar naam als Happiness Officer alle eer aan. Gewapend met een hartelijke stem en een fraaie glimlach houdt ze zowel freelancers als werkgevers tevreden. Ze jongleert al haar taken met gemak: telefoontjes plegen, facturen prepareren en de leukste lunchplekjes van Mechelen opsporen. ?
.
.
.
.
#meettheteam #happiness #winning #foodie #smile #freelancerfreedomJellow blaast vandaag 1 kaarsje uit! ? Mede dankzij onze freelancers en werkgevers hebben we er een knallend eerste jaar opzitten. En de toekomst ziet er alleen maar geler uit! ? #happybirthdaytome

Sales Stagiair

Jellow is het snelst groeiende freelance netwerk in Nederland en België. We combineren de kracht van ons netwerk met de intelligentie van onze matchmaking-software. Dankzij ons rekruteren onze klanten freelancers sneller en kostenefficiënter dan ooit. 

Wij willen nog sneller groeien...samen met jou!

Jij...

 • converteert inkomende online leads per telefoon en/of e-mail
 • zoekt online naar nieuwe opportuniteiten
 • bent sociaal vaardig en communicatief sterk 
 • beschikt over een gedreven, commerciële en overtuigende persoonlijkheid
 • bent een commerciële goalgetter die energie haalt uit zowel grote als kleine successen 
 • kan professioneel communiceren op elk moment en op elk niveau
 • woont op reisafstand van ons kantoor in Mechelen 
 • volgt een relevante opleiding

Ons kan je alvast overtuigen...

 • met een gedreven en leergierige persoonlijkheid, "hands-on" is your middle name!
 • met een flinke dosis ownership
 • met oog voor kwaliteit, een frisse blik en een helikopterzicht

Krijg jij hier goesting van?

 • een plaats in de geelste familie van de planeet
 • een interessante stageplek in de gloednieuwe Spaces co-working space in Mechelen 
 • een snelgroeiende omgeving waarin ook jij snel kan meegroeien
 • veel ruimte voor eigen initiatief en eigen verantwoordelijkheid
 • veel ruimte om jezelf te ontwikkelen met respect voor jouw dromen en ambities
 • een dynamisch team dat elke dag het beste van zichzelf geeft maar ook regelmatig tijd maakt voor ontspanning en plezier 

Enthousiast? Solliciteer dan via onderstaande button. Heb je nog vragen? Mail ze naar [email protected]

Solliciteer
Deel deze vacature met jouw netwerk