Dringend op zoek naar een freelancer?

  • Netwerk van 36.129 freelancers en 2.456 opdrachtgevers
  • Zonder inmenging van tussenpersonen
  • Nooit marges op de tarieven van freelancers

  • 36.129 profielen
  • Geen tussenpersonen
  • Nooit marges op tarieven
Vind mijn freelancer
+32 15 79 72 80

De NPS score van Jellow 4,1 / 5 star star star star star
51 beoordelingen

“De reden dat we voor Jellow hebben gekozen, is dat er een grote pool aan freelancers is. Het is een duidelijk platform met een goede customer service. Het voordeel bij Jellow is dat ik de selectie van mensen veel gemakkelijker vond.” Loïc Ganza Project Manager Cowboy

“Dankzij Jellow vond ik heel snel een perfecte match voor al mijn opdrachten. Het platform is zeer overzichtelijk en Jellow biedt een zeer goede en snelle service bij vragen of onduidelijkheden.” Denis Renty Export & Marketing Manager Van Bulck Beers

"Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast and easy!" Kim van Santen Marketing & Operations Booking.com

Het Jellow netwerk is anders

Samen met alle freelancers en opdrachtgevers bouwen we aan een eerlijk, kwalitatief en gemeenschappelijk netwerk. Dit netwerk bestaat enkel uit eindopdrachtgevers en de beste freelancers binnen de zakelijke dienstverlening. Intermediairs zijn helaas niet welkom ;).

Met een profiel ben jij direct zichtbaar voor alle bij Jellow aangesloten opdrachtgevers en kan je door hen worden uitgenodigd voor opdrachten of persoonlijke freelancepools.

Een freelance account bij Jellow

Als freelancer kan jij een gratis account aanmaken bij Jellow. Met een volledig account is jouw profiel zichtbaar in het netwerk van opdrachtgevers die zich hebben aangesloten bij Jellow.

Wanneer opdrachtgevers een opdracht beschikbaar hebben, wordt een kleine selectie van freelancers gemaakt die het best bij de opdracht passen. Als je binnen deze selectie hoort, krijg je vervolgens een uitnodiging om te reageren op de opdracht.

Aan de slag!

Nadat je wordt uitgenodigd voor een opdracht, en jij en de opdrachtgever besluiten samen te werken, bepaal je samen hoe de inhuur gaat verlopen. Je overlegt o.a. over de inhoud van de opdracht, het uurtarief en de voorwaarden.

Jellow fungeert als platform opdrachtgevers en freelancers in contact te brengen. Dat betekent ook dat je als freelancer niets extra betaalt, er zit geen marge tussen hetgeen de opdrachtgever betaalt en jij ontvangt.

Vind mijn freelancer

Klant worden bij Jellow?

Meer dan 2.456 bedrijven gingen je voor.

  • 36.129 freelancers binnen handbereik, altijd en overal
  • Zonder inmenging van tussenpersonen
  • Nooit marges op de tarieven van freelancers
Vind mijn freelancer

We favorite our customers.

Heb je feedback, vragen of kom je graag eens langs? Altijd welkom!

hello@jellow.be

Kardinaal Mercierplein 2
2800 Mechelen

+32 15 79 72 80

Open 9u - 17u

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.