Moeiteloos en kosteloos opdrachten ontvangen
zonder tussenkomst van tussenpartijen

Hoe werkt Jellow?

 • Alleen freelancers die beschikbaar zijn
 • Ontvang binnen 24 uur reacties voor de opdracht
 • Selecteer de freelancers die in aanmerking komen
 • 1
  VINDEN
 • 2
  INHUREN
 • 3
  OPVOLGEN
 • VINDEN

  Heb je een freelance opdracht of zoek je een leuke opdracht als freelancer? Dankzij Jellow vinden opdrachtgevers snel op kwaliteit gecontroleerde freelancers, inclusief hun beschikbaarheid en tarief. Freelancers kunnen exclusief uitgenodigd worden om te solliciteren voor besloten opdrachten of ze kunnen op eigen initiatief reageren op publieke opdrachten. Tussenpartijen of intermediairs worden nooit toegelaten op het Jellow platform.

 • INHUREN

  Via Jellow staan opdrachtgevers zelf in direct contact met één of meerdere freelancers. Freelancers kunnen uitgenodigd worden voor een persoonlijk gesprek en als er een match is kunnen ze ingehuurd worden met één druk op de knop. Jellow maakt de contracten op volgens de Belgische wet- en regelgeving.

 • OPVOLGEN

  Ontzorgen is onze hoofdzaak dus hebben we er ook voor gezorgd dat de urenregistratie, tevredenheidsopvolging en facturatie snel en eenvoudig kan gebeuren via Jellow. Wij nemen ook de beschikbaarheidsopvolging voor onze rekening.

Al 800 bedrijven kiezen voor Jellow

Opdrachtgevers met freelance pool op Jellow
447 nieuwe freelancers deze maand
800 opdrachtgevers
99 openstaande opdrachten
9626 freelancers

Een video zegt meer dan duizend woorden

Video

Veelgestelde vragen

Is Jellow een intermediair?

Neen, wij brengen slechts vraag en aanbod bij elkaar. Tussen opdrachtgever en freelancers is direct contact over een opdracht. Eigenlijk bieden we de voordelen van een intermediair maar dan zonder de nadelen.

Wat is de rol van de experts van Jellow?

Jellow werkt samen met onafhankelijke experts. Deze experts verzorgen de screening van de freelancers om de kwaliteit te bewaken. Dit doen ze door het bekijken en het beoordelen van het CV, een persoonlijk gesprek en een eventuele referentiecheck.

Ik heb een vennootschap met freelancers in dienst, kan ik een account aanmaken bij Jellow?

Ja, maar geen profiel als bedrijf. Dit is mogelijk als de freelancers die bij jou werken individueel een Jellow profiel aanmaken.

Hoeveel betaalt een opdrachtgever voor een Jellow account?

Als Jellow Premium gebruiker breng je je eigen freelancers netwerk in kaart, wordt het beheren ervan een peulenschil en daarbovenop krijg je volledige toegang tot het Jellow freelancers netwerk. De prijs voor een Jellow Premium abonnement bedraagt 1.995 €/maand (BTW excl.). Wil je liever eerst kennismaken met de kracht van Jellow of ben je al overtuigd maar is jou maandelijkse/jaarlijkse inhuur eerder beperkt, dan kan je opteren voor onze Jellow Go formule (no cure no pay ). Per freelancer die je inhuurt via Jellow Go betaal je een opslag van € 5 (BTW excl.) per gepresteerd uur. Als Jellow Go gebruiker geniet je bijna van alle voordelen van het Jellow platform. Helaas, om te vermijden dat er een cure no pay formule ontstaat, kunnen we Jellow Go gebruikers helaas geen directe toegang geven tot het Jellow freelancers netwerk. Indien je als Jellow Go gebruiker geen geschikte kandidaat kan vinden in je eigen netwerk kan je wel beroep doen op ons om in het Jellow netwerk te zoeken naar geschikte kandidaten. Vragen over tarieven of formules? Stuur ze naar hello@jellow.be of bel ons op +32 3 560 17 00.

In welke branches en vakgebieden is Jellow actief?

Je vindt bijna alle profielen op Jellow: van freelance developers tot freelance juristen. Wij richten ons voornamelijk op de zakelijke dienstverlening dus timmermannen en loodgieters vind je niet in ons netwerk.

Is het inhuren via Jellow veilig?

Jellow Contracting zorgt voor de contractuele en financiële afwikkeling van de inhuur conform de Belgische wet- en regelgeving.

Wat kost het aanmaken van een account op Jellow?

Een account aanmaken is gratis. Van zodra je wordt ingehuurd draag je € 5 (BTW excl.) af van je uurtarief bij de afrekening met de opdrachtgever.

Waarom moeten freelancers €5/u afdragen?

Met deze inkomsten verzorgen wij voor jou alle contractuele- en administratieve zaken, betalen wij de screening en verbeteren wij continu het Jellow platform en netwerk. Wij kiezen ervoor om freelancers pas te laten betalen van zodra zij een opdracht via ons hebben gekregen. Zo houden we het laagdrempelig en ontvangen wij pas inkomsten nadat we waarde voor jou hebben gecreëerd.

Ben ik direct vindbaar voor opdrachtgevers als ik me aanmeld bij Jellow?

Ja! Mits je na het aanmelden al je gegevens hebt ingevuld én je account hebt geactiveerd door op de link in de activatiemail te klikken. De opdrachtgevers in Jellow kunnen jou dan vinden en direct contact opnemen voor een mooie freelance opdracht.

Ik wil graag iemand aanbevelen voor een opdracht, hoe doe ik dat?

Goede mensen kennen goede mensen. Als het in de opdrachtomschrijving wordt aangegeven, is het zelfs mogelijk om €500,- te verdienen als een freelancer (die nog niet in Jellow staat ingeschreven) op jouw aanbeveling wordt ingehuurd via Jellow. Het is dan belangrijk dat de freelancer zich via het Jellow-inhuurformulier laat inhuren en jouw naam doorgeeft bij de opdrachtgever. Win-Win!

Aanmelden als freelancer