Dringend op zoek naar een developer?

 • Netwerk van 4.464 freelance developers
 • Zonder inmenging van tussenpersonen
 • Nooit marges op de tarieven van freelancers

4.464 developers

Vind mijn freelancer

Vind direct jouw developer

 • 4.464 profielen
 • Geen tussenpersonen
 • Nooit marges op tarieven
Vind mijn freelancer
+32 15 79 72 80

De NPS score van Jellow 4,1 / 5 star star star star star
51 beoordelingen

“De reden dat we voor Jellow hebben gekozen, is dat er een grote pool aan freelancers is. Het is een duidelijk platform met een goede customer service. Het voordeel bij Jellow is dat ik de selectie van mensen veel gemakkelijker vond.” Loïc Ganza Project Manager Cowboy

“Dankzij Jellow vond ik heel snel een perfecte match voor al mijn opdrachten. Het platform is zeer overzichtelijk en Jellow biedt een zeer goede en snelle service bij vragen of onduidelijkheden.” Denis Renty Export & Marketing Manager Van Bulck Beers

"Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast and easy!" Kim van Santen Marketing & Operations Booking.com

Vind freelancers

Werk jij samen met freelancers? Jellow zorgt ervoor dat je in direct contact komt met zelfstandige zakelijke dienstverleners. Doe dit zelf met onze slimme software of schakel één van de Jellow-ers in om je te helpen. Jellow is software mét een service.

Vind freelancers

Snel, transparant en voordelig

Jellow geeft je directe toegang tot duizenden freelancers actief in de zakelijke dienstverlening. Neem zelf de touwtjes in handen en selecteer eenvoudig de voor jou relevante freelancers. Tussenpersonen en marges op de tarieven behoren vanaf nu tot het verleden!

Snel, transparant en voordelig

Samen bouwen aan één netwerk

Jellow gelooft sterk in de kracht van samenwerken. Werkgevers en freelancers bouwen met Jellow samen aan één groot netwerk en daar worden we collectief beter van. De beste manier om samen snel te groeien met de juiste expertise.

Vind mijn freelancer
Samen bouwen aan één netwerk
Nieuwe freelancers 73 Nieuwe freelancers in juli
Werkgevers
2.563 Werkgevers
Ingeschreven freelancers
37.007 Ingeschreven freelancers

Klant worden bij Jellow?

Meer dan 2.563 bedrijven gingen je voor.

 • 37.007 freelancers binnen handbereik, altijd en overal
 • Zonder inmenging van tussenpersonen
 • Nooit marges op de tarieven van freelancers
Vind mijn freelancer

Zoek jij een freelance developer voor jouw opdracht?

Met de vaak buitensporige marges van rekruteringsbureau's en de inefficiënte zoektocht via de huidige online marktplaatsen in het achterhoofd, hertekent Jellow samen met meer dan 20.000 freelancers en meer dan 1400 werkgevers de freelancemarkt.

Jellow kan je helpen om de perfecte freelancer te vinden. In het Jellow netwerk bevinden zich verschillende freelancers gespecialiseerd in development. Van junior tot senior, met verschillende achtergronden. Heb je al volledig voor ogen waarvoor je een freelancer nodig hebt, of wil je samen met een freelancer overleggen wat voor jou de beste strategie is? Bij Jellow kan je terecht wanneer je al een opdracht hebt liggen, maar ook wanneer je hierbij hulp nodig hebt.

 • Welke specialisaties hebben de freelance developers in het Jellow freelance netwerk?

  In het netwerk van Jellow bevinden zich verschillende soorten freelance developers, zoals:

  - Software tester
  - Lead developer
  - Senior java developer
  - Backend developer
  - Frontend developer
  - Full-stack developer
  - Mobile app developer
  - Web developer
  - Drupal developer
  - Wordpress developer

  Is dit een van de profielen die je nodig hebt? Dan kan je dit aangeven in je zoektocht. Zoek je eerder een combinatie van deze profielen? Geef dat gerust mee. Onze online webapplicatie zal je helpen zoeken naar de juiste freelancer, en wij kunnen jou ook altijd bijstaan met onze matchmaking service.

 • Hoe vind je de juiste freelance developer voor jouw opdracht?

  De meeste werkgevers hebben al een duidelijk beeld van de freelancer die ze nodig hebben voor freelance opdrachten of freelance jobs. Vaak worden bepaalde vaardigheden verwacht en is dat voldoende en soms vinden werkgevers het juist belangrijk dat freelancers heel enthousiast zijn en echt een passie hebben voor hun vak.

  Ten eerste is het handig om specifiek te zijn in je opdracht. Is het voor jou al duidelijk welke (exacte) skills en ervaring je zoekt? Dan kan hierop al de eerste selectie worden gemaakt. Daarnaast heb je direct contact met de freelancers die reageren op jouw opdracht en kan je ook hun profielen bekijken.

  Elke freelancer heeft zijn ervaring toegevoegd aan zijn profiel op Jellow. Dit profiel ligt vast volgens een format dat ervoor zorgt dat alle profielen gelijk zijn. De freelancers kunnen dit verrijken door bijvoorbeeld hun website (inclusief portfolio) toe te voegen. Na het bekijken van de profielen kan jij de freelancer(s) uitnodigen voor een gesprek om na te gaan of hij/zij de ideale man of vrouw is voor de job.

 • Zoek je een freelancer met ervaring binnen een speciale branche of doelgroep?

  Komt de developer in een team met andere developers of specialisten terecht, of werkt de developer alleen aan de opdracht? Wordt er naast bijvoorbeeld het bouwen van een website ook verwacht om bepaalde design en/of content stukken te maken voor de website of wordt dat aangeleverd?

  Het is belangrijk om in de opdracht te vermelden welke werkzaamheden er van de freelance developer verwacht worden en in welke ‘context’ de freelancer komt te werken, zodat daar geen misverstanden over ontstaan. Houd in het achterhoofd hoe de skills van de freelancer bij kunnen dragen om jouw organisatie verder te kunnen helpen.

Met een Jellow 24/7 abonnement kan je zelf browsen door het Jellow netwerk van freelance developers en onbeperkt freelancers uitnodigen voor freelance jobs. Maar je kan ook een enkele opdracht met ons delen, waarna wij een shortlist van de meest geschikte freelancers voor jou uitnodigen. Een opdracht delen met Jellow is vrijblijven, no cure no pay. Wanneer jij de opdracht met ons deelt, treed je doorgaans erg snel in contact met een development freelancer die jou kan helpen bij je opdracht.

Hieronder lichten we een paar vragen uit die vaak gesteld worden. Staat jouw vraag hier niet tussen, of wil jij je vraag liever persoonlijk stellen? Dan kan je hierboven onze contactgegevens vinden en ons bellen of een mailtje sturen.

 • In welke vakgebieden zijn development freelancers doorgaans actief?

  Freelancers uit de development sector met verschillende titels zijn vaak ook actief in verschillende vakgebieden, zoals: - HTML - Java - Scala Akka - Web- en appdevelopment - PHP - Sharepoint .NET

 • Beschrijf de opdracht voor een freelance developer zo duidelijk mogelijk.

  Freelancers die gespecialiseerd zijn in development kunnen betekenisvol zijn voor verschillende opdrachten voor jouw bedrijf. Het is daarom handig om heel specifiek te zijn in de opdrachtomschrijving. Schrijf op wat jij precies van de freelancer verwacht en vergeet ook niet om het verwachte eindresultaat toe te voegen. Denk goed na over de skills die jij van de developer nodig hebt en welke eisen jij stelt aan de freelancer. Een voorbeeld:

  - Het denkniveau
  - Aantal jaren ervaring
  - Kennis/bepaalde skills (.NET, SAP, HTML, Javascript, CSS/jQuery)

  Wees vervolgens gedetailleerd in het omschrijven van de opdracht. Ook informatie wat betreft de werkomgeving is handig voor de freelancer. Zal hij/zij moeten werken in een team of individueel? Is het mogelijk voor de freelancer om de taken vanop afstand (remote) uit te voeren, of verwacht je dat hij/zij naar jouw bedrijf komt?

  Hoe gedetailleerder je bent in het omschrijven van de opdracht, hoe beter de freelancer jouw opdracht kan inschatten. Indien wij jou bijstaan in je zoektocht, dan laat jouw precieze omschrijving ons ook toe om de meest geschikte freelancers uit te nodigen voor jouw job. Als je twijfelt over bijvoorbeeld de functie eisen of de exacte inhoud van de opdracht, dan kan je altijd contact met ons opnemen. We kunnen dan in overleg de opdracht vorm en inhoud geven. In sommige gevallen verandert de inhoud van de opdracht ook wanneer een opdrachtgever contact heeft gehad met freelancers, vanwege nieuwe inzichten.

 • Wat is het gemiddelde uurtarief van freelancers op het gebied van developers?

  Het uurtarief van developers loopt uiteen, namelijk van €40 - €100 per uur. Naast de vaardigheden en ervaring van de developers, verschillende interim opdrachten die worden aangeboden ook. Daarom wordt aan de freelancers gevraagd om een indicatie van het uurtarief op te geven wanneer zij een profiel aanmaken op Jellow, maar is deze niet bindend. Op basis van de vaardigheden van de developers en jouw opdracht kunnen jullie gezamenlijk een uurtarief afspreken wanneer jij de freelancer gaat inhuren.

 • Waar moet je op letten wanneer je een freelance developer inhuurt?

  Het belangrijkste is dat jij en de freelancer op een lijn zitten. Maak afspraken over de werkzaamheden, de beoogde resultaten en natuurlijk het uurtarief en de start- en einddatum en leg dit ook vast. Samen met de freelancer kunnen de voorwaarden bepaald worden.

Heb je nog meer vragen over hoe Jellow nu eigenlijk werkt of hoe je moet zoeken en inhuren? Je kan dan terecht op onze FAQ pagina, of je kan hier meer informatie vinden over hoe Jellow nu eigenlijk werkt voor als je een freelancer zoekt.

We favorite our customers.

Heb je feedback, vragen of kom je graag eens langs? Altijd welkom!

[email protected]

Kardinaal Mercierplein 2
2800 Mechelen

+32 15 79 72 80

Open 9u - 17u