Janna 2 jaar in dienst!

Janna 2 jaar in dienst!

Want vandaag werkt onze Janna 2 jaar bij jellow! Twee jaar geleden was Janna de eerste. Nu inmiddels met 12 man. Zonder Janna waren we nooit zover geweest!


Deel dit bericht
Misschien vind je dit ook interessant?

Op vakantie, ben jij dan wel of niet bereikbaar?

Van de freelancers geeft 53,6% aan dat zij wel bereikbaar zijn voor (nieuwe) opdrachtgevers wanneer zij op vakantie zijn. 46,4% geeft aan van niet. Maar hoe doe je dat eigenlijk, wel of niet bereikbaar zijn tijdens je vakantie?

Ik zoek freelance opdrachten...

...maar waar vind ik ze? Niet alleen als je net begonnen bent, maar ook als je wat langer in de running bent: een opdracht vinden is niet altijd binnen 3 seconden gepiept. Waar en hoe begin je dan met werk zoeken? Lees hier meer.

Zomer, laagseizoen & komkommertijd

Synoniemen die onlosmakelijk worden gebruikt met de maanden juli en augustus. Komkommerkwekerijen hadden het vroeger druk in de zomermaanden terwijl bij andere bedrijven de bedrijvigheid juist laag lag. Maar hoe staat het met de activiteiten voor freelancers, waarbij de werkdruk niet in de handen ligt van het seizoen? In deze blog geeft Marita de Bondt 7 tips om als Freelancer de komkommertijd door te komen.

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.